CityVisionMagazine

FOREO lanseaza revolutionarul BEAR, dispozitivul inteligent cu microcurent pentru tonifierea fetei

Gigantul de skincare FOREO prezinta cea mai noua inovatie in skintech cu noile dispozitive inteligente de tonifiere faciala cu microcurenti: BEAR si BEAR mini.

Ducand fitness-ul facial la un nivel cu totul nou, acest dispozitiv strange si tonifiaza pielea fetei pentru un ten tanar si conturat. BEAR detine un total de cinci rutine disponibile. Rutina „Total Facial Knockout” de patru minute care ajuta pometii, fruntea, gatul si linia maxilarului este preprogramata prin intermediul aplicatiei FOREO For You, cu alte patru functii disponibile pentru a fi utilizate manual impreuna cu dispozitivul. Antrenamentele recomandate cu BEAR Mini se pot face si manual cu prima functie „Contour Cardio” preprogramata in cadrul aplicatiei FOREO For You.

Microcurentii stimulanti tonifica pielea, in timp ce pulsatiile T-Sonic marca FOREO relaxeaza punctele de tensiune ale muschilor faciali, netezind aspectul liniilor fine si al ridurilor. BEAR are intensitati mai puternice de microcurenti, potrivite pentru intreaga fata si pentru modelarea in V, in timp ce BEAR Mini urmareste zone precum zona de sub ochi, sprancenele si linii de expresie. Tratamentele faciale cu microcurent personalizabile si sistemul patentat Anti-Shock, fac dispozitivul BEAR sa fie cel mai eficient si cel mai sigur din lume.

Microcurent inteligent – Tonifierea fetei: Cu o varietate de tratamente faciale, BEAR este antrenorul tau personal de buzunar. 5 niveluri de intensitate. Glisati sferele cu microcurent pe piele pentru a stimula propriul colagen, pentru a repara elastina si pentru un efect de lifting. Dispozitivul reproduce procesele naturale ale pielii. T-Sonic: Pulsatiile brevetate T-Sonic se extind adanc in porii pentru a creste circulatia, a elimina toxinele si a usura tensiunea fetei, rezultand o piele mai fina, mai moale si mai stralucitoare.

ANTI SHOCK SYSTEM

Sistem unic integrat, care ajusteaza automat intensitatea microcurentului din dispozitiv in functie de rezistenta pielii la electricitate, garanteaza un tratament fara socuri, in maxima siguranta si cu rezultate imediate.Sistemul inovator Anti-Shock al dispozitivului BEAR utilizeaza senzori ultra-inteligenti pentru a scana si masura rezistenta pielii la electricitate la o rata de 100x pe secunda. Apoi regleaza automat microcurentul pentru a se potrivi cel mai bine pielii tale.

TONIFIERE FACIALA CU MICROCURENT

Microcurentul este un mod sigur si nedureros de a face pielea mai ferma si de a defini trasaturile fetei. Microcurentul emite o tensiune scazuta a curentilor electrici, care reflecta curentii electrici ai propriului corp la nivel celular pentru a ajuta la rafinarea si conturarea tenului.

La fel ca un antrenament facial, BEAR utilizeaza doua sfere de microcurent care canalizeaza energia direct in piele. Suprafata de dimensiuni medii a sferelor inseamna ca pot trata suprafete mai mari, vizand in acelasi timp, cu precizie, fiecare linie fina. Atunci cand se utilizeaza microcurentul, celulele pielii se descompun si apoi cresc din nou mai puternice.

FOREO recomanda utilizarea BEAR cu un ser conductiv, deoarece pulsatiile revigorante T-Sonic sporesc absorbtia serului si SERUL SERUM special formulat de FOREO, transfera in mod eficient si sigur microcurentii de pe dispozitiv pe piele. Serul va ajuta sa profitati la maximum de tratamentul cu microcurenti, in timp ce masati usor fata pentru a spori stralucirea pielii.

Design Smart Swedish: Forma ergonomica se potriveste perfect tuturor curbelor si contururilor fetei. Confectionate din silicon ultraigienic, BEAR & BEAR mini promit tratamente eficiente ca la salon si pana la 90 de utilizari cu incarcare prin USB. Trebuie utilizat impreuna cu aplicatia FOREO.

Dispozitivele BEAR si BEAR Mini sunt disponibile in magazinele Douglas si online pe www.douglas.ro si www.foreo.com