CityVisionMagazine

Aroma rafinamentului

Nume consacrat în gastronomia și vinurile fine din România, Le Manoir reprezintă în exclusivitate mărci celebre precum Comtesse du Barry, Michel Cluizel, Maxim’s de Paris, Cinco Jotas, Champagne Bollinger, Cognac Delamain, Armagnac Chateau de Laubade, Famille Perrin, Joseph Drouhin și multe altele.

Anul acesta, misiunea lor se mută în fiecare acasă, unde se adaugă un strop de rafinament și eleganță momentelor petrecute în familie. Recent lansată, colecția de panettone realizată de către artizanii de la Fiasconaro este prezentată în cutii metalice create în colaborare cu casa de modă Dolce & Gabbana.

Panettoneul cu citrice și șofran, fistic sau castane confiate disponibil în magazinele Comtesse du Barry și online, pe www.lemanoir.ro , este rezultatul aprecierii pentru calitate, al respectului pentru tradiții, acestea fiind aspecte esențiale, care creează un produs extraordinar. Realizat după o rețetă milaneză, îmbogățită cu cele mai bune fructe și mirodenii siciliene, cozonacul de la Fiasconaro surprinde în cel mai plăcut mod.

Cutia metalică în care se ascunde acest panettone poartă semnătura Dolce & Gabbana și se remarcă prin culorile vii și ilustrațiile ce aduc împreună motive decorative inspirate din tradiția sicliana. Astfel, cutia în sine, devine o piesă de rezistență chiar și după consumarea cozonacului.

Delicioasele produse sunt disponibile aici: https://lemanoir.ro/catalogsearch/result/?q=dolce