CityVisionMagazine

Porția de energie: Lino Lada pe-o felie

„Tot ce este bun în viață e imoral, ilegal sau îngrașă.” Aceste cuvinte îi aparțin lui lui Frank Rand, căruia îi dăm dreptate. Până la un punct. Respectiv ultimul, cel cu „îngrașă”. Pentru că aici avem obiecții. Nu știm la ce alimente anume s-a gândit respectivul domn când a făcut afirmația, însă noi îl contrazicem dacă s-a referit cumva la dulciuri…

În primul rând că nu chiar toate dulciurile îngrașă. Apoi, pentru că mai este vorba și de cantitatea consumată, și de consumul energetic pe care îl ai, și de câtă mișcare zilnică faci pentru a arde calorii. Mai mult, atât de blamatul zahăr este chiar util organismului celor care practică sportul, fie că este el de performanță sau este vorba despre întreținerea condiției fizice, de aerobic, fitness, înot sau doar jogging. După un antrenament – desfășurat în cadru organizat sau nu – rezerva de glicogen a organismului (format prin consumul de carbohidrați complecși) se epuizează. În această condiție, consumul de carbohidrați simpli – adică de zahăr – reface acea rezervă. De asemenea, consumul de zahăr crește temporar și nivelul de insulină, ajutând corpul să se refacă mai rapid.

Vrei o doză de energie și, în plus, o dată cu ea, bucuria de a savura un desert delicios? E atât de simplu… Ai nevoie doar de o lingură și un borcan de Lino Lada Lapte, delicioasa cremă tartinabilă din lapte integral 18% și cele mai fine alune. Și nu numai că îți vei lua din ea porția de energie, dar calciul din lapte este o adevărată comoară pentru oase și dinți. Ați reținut dragi părinți? Ce voiam să vă transmitem este că acest produs unic și distinct de pe piață este potrivit și pentru năzdrăvanii voștri.

Și pentru că am amintit de lapte, mai avem o sugestie pentru voi. Lângă un pahar cu lapte merge cum nu se poate mai bine o felie de pâine pe care nu te zgârci să pui, din belșug, Lino Lada cu alune de pădure. Pe lângă calciul din lapte, alunele sunt o sursă naturală de vitamina E, ambele transformând Lino Lada într-o sărbătoare echilibrată din punct de vedere nutrițional. Această cremă tartinabilă are un gust fabulos, secretul ei fiind raportul perfect dintre alunele atent alese (chiar 13%) și cacao. Poate fi consumată în orice moment al zilei, la micul dejun pentru a începe ziua „în forță” sau la sfârșitul ei, pentru a completa rezerva epuizată de energie.

Cum din fericire suntem diferiți și avem gusturi diferite, pentru cei îndrăgostiți de gustul exotic de nucă de cocos există Lino Lada Cocos. Acestei creme tartinabile, conținând și ea, de asemenea, lapte, pe lângă alunele de cea mai bună calitate îi este adăugată și făina de nucă de cocos. Rezultatul: o combinație irezistibilă, fără gluten, care garantat îi va încânta atât pe adulți cât și pe copii.

Ce faci când ți-e greu să alegi între alb și negru? Între o cremă bogată în lapte și alta în cacao? Când  vrei să îi oferi organismului și calciu dar și antioxidanți? Dar nici nu trebuie să alegi! Lino Lada Duo are pentru tine combinația câștigătoare: cacao, lapte și alune atent selecționate, prăjite fin, o sursă excelentă de minerale și vitamine! Toate-toate pentru tine!

După ce vei descoperi deliciile ascunse în borcane, mare va fi tentația să împărtășești micul tău secret de desert. Poți să o faci cu mare clasă, oferind în dar produsul premium creat pentru ocazii speciale: Lino Lada Gold, standardul de aur al gamei. Cu 16% alune de pădure mărunțite și coapte, cu cacao de cea mai bună calitate și într-un ambalaj elegant, vei face senzație. Garantat!