CityVisionMagazine

Noua colecție de pijamale și haine de casă Marks & Spencer

Noua colecție de pijamale și haine de casă de la Marks & Spencer este ideală pentru momentele petrecute acasă de Sărbători și îi va face pe toți membrii familiei să se simtă confortabil și să intre în spiritul Crăciunului. Cu modele în carouri, imprimeuri inedite, mesaje jucăușe și contemporane, colecția de pijamale include multe modele festive, cu țesături confortabile.

De la seturi de pijamale de pluș la halate super-moi, din bumbac confortabil și fleece călduros, la Marks & Spencer veți găsi modele atemporale, colorate și animate de personaje sezoniere, ideale pentru a fi oferite celor dragi, de Crăciun.

Setul vedetă de pijamale al acestui sezon este compus dintr-o cămașă relaxată în carouri și o pereche de pantaloni lungi, disponibil atât în colecția pentru femei, cât și în cea pentru bărbați. Pentru cei mici, piesele vedetă sunt salopetele din bumbac moale, extrem de plăcut la atingere, dar și pijamalele cu urși polari.

Cu o gamă largă de modele ce cuprinde cămăși de noapte din satin mătăsos, seturi elegante din două piese și pijamale cu printuri florale, stele festive sau animal print, veți avea multe opțiuni de cadouri care vă vor ajuta să vă bucurați mai tare de timpul petrecut acasă, alături de cei dragi.

O altă idee de cadou pot fi hainele de casă din fleece. Piesele îmbină perfect trendurile și confortul, iar tehnologia Flexifit ™ 360 oferă modele contemporane, concepute pentru a oferi extra flexibilitate.

Nu uitați să vă completați garderoba cu o pereche de papuci cozy, potriviți pentru toată perioada rece a anului! Alegeți dintre botoșii confortabili din shearling sau tricot și papucii eleganți, cu imprimeuri șic.

La Marks & Spencer, îi ajutăm pe clienții noștri să cumpere cu încredere, acum și în sezonul de iarnă. Continuăm să luăm măsurile de siguranță stabilite de autorități, promițând un loc curat și sigur pentru a face cumpărături, cu măsuri suplimentare de siguranță încă în vigoare – de la igienizatoare pentru mâini, până la curățare sporită și ecrane de Perspex. Astfel, oferim noi modalități de a face cumpărăturile de Crăciun mai ușoare și de a menține pe toată lumea în siguranță și bine.

Articolele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din București și Timișoara, dar și online pe www.fashiondays.ro.