CityVisionMagazine

OPI prezintă colecția spectacol de Sărbători Shine Bright

Vrei să faci senzație cu manichiura ta de Sărbători? Atunci sigur nu vei da greș dacă mizezi pe nuanțele bijuterie propuse de O.P.I. grație colecției spectacol Shine Bright. Atuul ei wow? Colecția Shine Bright conține 15 nuanțe de sărbătoare, dintre care 3 sunt cu adevărat speciale, deoarece conțin extra glitter. Shine Bright reușeste să înglobeze spiritul festiv al sărbătorilor prin intermediul acestor nuanțe pline de sclipire și strălucire.

Tonurile bogate, catifelate și spectaculoase de roz, mov, roșu burgund și arămiu îți pun în valoare feminitatea, în timp ce mixurile metalice de argintiu și auriu aduc o strălucire de poveste. La rândul lor, nuanțele de rocă și piatră gemă, sclipirile de rubin și ametist manifestă pentru o declarație subtilă de senzualitate și feminitate. Paleta coloristică din zona șampaniei, a albastrului închis și a negrului vorbesc despre un farmec sofisticat și fin.

Colecția de sărbătoare O.P.I. Shine Bright are în componență 3 lacuri glitter cu totul și cu totul speciale: o nuanță deschisă, irizată, un bleu înghețat cu glitter transparent și un gri închis cu sclipiri translucide.

“Când vine vorba de Sărbători și frumusețe, nimic nu este ”prea mult”, remarcă Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder & Brand Ambassador O.P.I. Colecția Shine Bright aduce împreună sclipirile pietrelor prețioase, lookurile metalice, valurile catifelei și nuanțele de gheață ca să creeze o colecție plină de îndrăzneală și strălucire.

În cadrul acestui proiect, colaborarea cu Swarovski oferă o sclipire specială Sărbătorilor de Iarnă.

Cele 15 nuanțe ale colecției Shine Bright sunt disponibile atât în versiunea Gel Color, Nail Lacquer, cât și Infinite Shine.