CityVisionMagazine

Cadouri inspirate – pantofi și accessorii de iarnă

Luna cadourilor este pe cale să înceapă și la întrebarea sezonului – “ Care sunt cele mai inspirate surprize pentru cei dragi?”- răspunsul este simplu: ceva frumos și practic care să îi bucure mult timp după trecerea Sărbătorilor.  DEICHMANN   ne simplifică alegerile prezentând în noua sa colecție un ghid complet de cadouri pentru toată familia. Iată ce trebuie să pui pe lista ta:

Pentru cei mici

Indiferent ce au menționat în scrisorile către Moș Crăciun, o pereche de cizmulițe sau ghetuțe noi vor fi mereu primite cu entuziasm. Alege pentru pentru fetițe varianta din lac și piele ecologică ( ușor de curățat și întreținut) și pentru băieți bocanci utilitari similari cu cei încălțați de eroii lor preferați din desenele animate ( sau cu cei pe care îi poartă Tati)

Pentru EL

Amintește-i cât de mult îi apreciezi spiritul de aventură cu o pereche de bocanci pentru drumeție- sunt cel mai bun motiv pentru a-l face să se documenteze pentru următoarea voastră vacanță la munte, de îndată ce vom avea din nou liniștea și libertatea de a călători. În plus, acest model atemporal de încălțăminte este actual în orice anotimp.

Pentru tine

Știm că cele mai inspirate cadouri se află deja din vară pe lista ta de dorințe. Acum este momentul perfect pentru a te răsfăța cu o pereche de stilletos care să îți sublinieze feminitatea. Ocaziile  potrivite pentru a îi purta în lume se vor arăta mai curând decât crezi.

Pentru sora ta

Snearkers cu inserții fuorescente și design futurist: un cadou irezistibil pentru cineva pasionat de comoditatea și aerul cool al acestor modele. Sneakersii sunt iubiti de toate catregoriile de fashioniste, așa că sora ta va fi plăcut impresionată de un asemenea cadou.

Pentru mama

Mereu atentă și pretențioasă în materie de modelele de încălțăminte pe care le poartă, mama ta se va îndrăgosti iremediabil de o pereche de cizme scurte, din piele întoarsă, cu interior imblănit. Găsești o varietate de culori din care să alegi.

Pentru soacră

O vizită la Deichmann transformă ceea ce pare o misiune imposibilă într-o joacă de copil: anul acesta soacra ta va fi plăcut impresionată de o geantă elegantă și încăpătoare din colecția de iarnă. Alege o culoare previzibilă, precum beige sau negru și o dimensiune medie. O poți asorta unei perechi de mănuși în nuanță complementară.

Pentru toti

Accesoriul de netăgăduit al anului 2020 – borseta –  este cel mai practic cadou din acest sezon, mai ales că acoperă o arie vastă de vârste și interese. Alege varianta sport, unisex, pentru toți prietenii și rudele cu spirit practic, dar care iși doresc totodată să fie în pas cu moda.

Descoperă întreaga colecție DEICHMANN în magazine și online, pe https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html