CityVisionMagazine

Hidratare din belșug pentru un păr sănătos și în sezonul rece

În sezonul rece părul are de suferit, pentru că  se usucă şi își pierde vitalitatea mult mai rapid.  Cum faci totuși că să o scoți la capăt? Mizează pe o mască de păr intens hidratantă pentru că suvițele tale să arate senzațional în fiecare zi.  De ce? Masca este produsul cu cea mai mare concentrație de ingrediente de hidratare.

Hydrate Mask de la System Professional este un tratament intensiv a cărei formulă face diferența.  Complexul Formamoist  hidratează profund fibrele de păr, oferind supleţe şi îmbunătăţind pieptănarea. Rezultatul? Un păr plin de suplețe, ușor de coafat, care nu se electrizează!

Glicerina și DL-Panthenolul protejează părul împotriva  uscării din interior, iar glucoza și fructoza rețin umiditatea și fac părul mai moale și mai catifelat. Formula să ușoară oferă hidratare chiar și părului fin, fără să-l încarce.

Aplică masca pe părul umed, evitând pielea capului. Masează ușor produsul și lasă-l să acționeze 5 minute. Apoi, emulsionează și clătește bine părul. Rezultatele te vor uimi pur şi simplu!

Preț recomandat Hydrate Mask System Professional: 134 lei