CityVisionMagazine

Maria Constantin a lansat piesa “Parfumul tau”

O colaborare inedita si surprinzatoare daca ne gândim la stilurile muzicale diferite pe care le interpreteaza cei doi, dar si faptul ca vin din doua lumi diferite! Noua melodie se numeste “Parfumul tau” si care promite a fi urmatorul hit pe piata muzicala, a fost inregistrata si compusa de Edy Talent, el ocupandu-se de regia si productia videoclipului, premiera videoclipului este pe data de 21 noiembrie.

Colaborarea a venit in urma propunerii lui Cristi Dules, artist binecunoscut de publicul larg, cu o cariera frumoasa, si care s-a bucurat de-alungul timpului de multe hituri si succes.

Pentru ca ne-am tot intalnit la diferite evenimente de-a lungul timpului, m-am gandit sa o intreb pe Maria daca vrea sa colaboram la o piesa, chiar daca nu cantam amandoi acelasi gen muzical, dar imi doream de mult timp sa lansez o piesa cu o voce feminina. Aveam piesa si mi s-a parut potrivita vocea ei. Am sunat-o, i-am trimis piesa, i-a placut si am stabilit cand sa vina la studio. Acolo ne-am inteles foarte bine asupra piesei mai ales ca Maria are studii si experienta, declara Cristi Dules.

Maria Constantin este interpreta de muzica populara, ce si-a format un nume rasunator in Romania, dar mereu cochetand cu mai multe genuri muzicale, dand dovada ca talentul este la el acasa, muzica fiind marea ei pasiune de la vârsta de 7 ani, studiind pian, 12 ani de flaut, fiind in prezent, inca studenta la UNMB Bucuresti, dar si profesor de canto clasic, muzica usoara si jazz!

“ Am avut mereu abordari inedite din punct de vedere muzical, spun eu, pentru ca tot timpul am încercat sa fiu altfel ca si artist, iar asta se pare ca mi-a si reusit! Am fost prima artista de muzica populara care a abordat si alt gen muzical participand la Vocea Romaniei, am imprimat diferite piese, nu doar din folclor. Nu am avut pana acum colaborari cu alti artisti, insa am acceptat cu mare bucurie propunerea lui Cristi Dules, fiindca imi place foarte mult stilul si vocea din punct de vedere muzical, considerandu-l o voce foarte buna, si pentru ca mi s-a parut inedit acest proiect! Apoi totul a decurs destul de repede, pentru ca stiti cum sunt artistii …uneori creativitatea vine imediat, daca sunt pe aceeasi lungime. Abia asteptam impresiile publicului si nu cred ca ma inseala intuitia nici de aceasta data cand spun ca aceasta piesa va fi HIT”, declara Maria Constantin.