CityVisionMagazine

Băneasa Shopping City lansează în parteneriat cu Fan Courier serviciul Xmas Xpress

Anul acesta este unul special, dar ține de noi să-l facem mai bun decât a fost până acum și să ne bucurăm de el. Vin sărbătorile de Crăciun,  iar bucuria de a dărui și a primi cadouri este poate unul dintre cele mai frumoase și așteptate momente.

Din grijă pentru oameni, centrul comercial s-a adaptat nevoilor clienților săi și lansează astăzi, 19 noiembrie, în premieră, serviciul Xmas Xpress în parteneriat cu Fan Courier, prin care livrează gratuit cadourile, direct din incinta mall-ului.

În felul acesta, clienții au posibilitatea de a trimite cadourile cumpărate direct către cei dragi, limitând în acest fel apropierea fizică de persoanele vulnerabile și păstrând distanțarea socială, atât de necesară în această perioadă.

Chiar dacă nu ne vom vedea cu toți cei dragi,  le putem arăta că ne gândim la ei trimițându-le un cadou pe care știm că si l-ar dori. Iar acum acest lucru este mai simplu ca oricând: după ce ai ales cadoul potrivit din Băneasa Shopping City, îl poți trimite direct către destinatar prin serviciul XMAS XPRESS oriunde în țară. Pe lângă serviciul special de livrare, clienții beneficiază și de serviciul gratuit de împachetare.

Surprizele nu se opresc aici: cei care vor face cumpărături până pe 20 decembrie au șansa să câștige zilnic, prin tragere la sorți, unul dintre sutele de vouchere în valoare de 500 de lei oferite de branduri internaționale de renume.

Băneasa Shopping City nu lasă nimic la voia întâmplării și are grijă ca sesiunile de shopping să fie nu numai de succes, cât și în deplină siguranță.