CityVisionMagazine

CALVIN KLEIN –– CK ONE COLECȚIA CAPSULĂ TOAMNA 2020 ONE FUTURE. #CKONE

Un tribut adus individualității și libertății de exprimare de sine, colecția CK ONE abordează o gamă variată de perspective estetice, cu focus pe energie și mister, în timp ce explorează numeroasele aspecte ale sinelui, provocând normele – rasa și identitatea de gen, orientarea sexuală, vârsta și tipul de corp – ghidându-se după crezul că prin dialog, educație și acțiuniile brand-ului, ne unim într-unul singur.

Colecția CK ONE este redată vizual de un grup de fotografi talentați, printre care: Ryan McGinley, Stevie Dance, Bibi Borthwick. Imaginile surprind cele mai noi stiluri Calvin Klein atât de lenjerie intimă, cât și cele de jeans, redefinite pentru o nouă generație. Abordarea estetică reprezintă o reinterpretare unică a spiritului Calvin Klein, ce se regăsește în colecția Toamna 2020.

Prin colecția capsulă #CKONE sunt puse în lumina reflectoarelor voci și perspective autentice, oneste, care promovează un sentiment de comunitate și optimism. CALVIN KLEIN consideră că printr-un dialog deschis și incluziv poate inspira înțelegere și egalitate, primite ca un catalizator pentru acceptare și schimbare.

one future. #ckone

Colecția CK ONE revigorează tinerii și comunitățile avangardiste printr-un mix de momente și subiecte culturale relevante pentru a se conecta și a inspira o nouă generație.

Inspirată din elementele principale care definesc colecția Calvin Klein Toamna 2020, CK ONE cuprinde piese form-fitting, realizate din materiale moi și iconice, readucând în prim-plan elemente clasice, în timp ce comprimă acele articole vestimentare practice pe care să le poți asorta zilnic stilului tău casual.