CityVisionMagazine

De Black Friday shopping-ul este în siguranță, la ParkLake Shopping Center

Tradiția Black Friday continuă și anul acesta în siguranță, în ParkLake Shopping Center, unde, în fiecare week-end, de Vineri până Duminică, în perioada 13 – 29 noiembrie, iubitorii de shopping sunt așteptați să petreacă un Black Friday într-un cadru sigur, cu reduceri de până la 50% și șansa de a câștiga unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 RON.

Perioada cea mai așteptată de către pasionații de shopping se apropie, astfel ParkLake te invită să te bucuri de oferte irezistibile, în siguranță.

Invită-ți prietenii și familia la o sesiune de shopping și reînnoiește-ți garderoba cu cele mai noi outfit-uri din colecția toamna-iarnă, la prețuri imbatabile.

Timp de 3 weekend-uri, 13 – 15, 20 – 22 și 27 – 29 Noiembrie, te poți bucura de discount-uri de până la 50% la o gamă variată de produse, în magazinele tale preferate. Articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cărți, produse de îngrijire corporală și multe altele vor fi disponibile pentru tine, la prețuri de nerefuzat.

În plus, ParkLake îți oferă șansa de a prelungi bucuria cumpărăturilor. Pe lângă discount-urile de până la 50% ai șansa de a primi un voucher de 50 RON dacă te numeri printre primii 3.500 de clienți care achiziționează produse în valoare de 150 lei, în perioada 13 – 29 Noiembrie 2020. Pentru a intra în posesia acestuia trebuie doar să prezinți bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial.

Este momentul să îți pregătești lista de shopping pentru Black Friday! Te așteptăm la shopping în siguranță!

Regulamentul complet al campaniei va fi disponibil pe www.parklake.ro .

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.