CityVisionMagazine

4 motive pentru care Vmax Karting este cea mai buna activitate in sezonul rece

Desi a venit iarna, exista o multime de modalitati de a va bucura de sezonul rece. Activitati care se vor mula atat pe nevoile copiilor cat si pe cele ale adultilor, mentinand lunile reci la fel de distractive si interesante precum in cele calde.

Iata 4 motive pentru care Vmax Karting, cea mai noua experienta din zona de entertainment este perfecta pentru perioada aceasta a anului.

Fie ca ploua sau ninge, temperaturile pe circuit sunt intotdeauna ideale pentru curse. Vmax Karting este un circuit indoor, ceea ce inseamna ca te poti intrece chiar si in tricou, pe un circuit complet uscat. Iar daca nu vrei sa te intreci si ai venit doar sa iti sustii prietenii, poti vedea depasiri spectaculoase dintr-o tribuna confortabila savurand o ciocolata calda.

Multe alte activitati de iarna pot fi extrem de costisitoare. Daca mergi alaturi de familie sau prieteni la schi sau la un parc tematic, va puteti astepta sa cheltuiti multi bani pentru intrare, mancare, bauturi si alte zeci de lucruri. Vmax Karting, organizeaza o multime de promotii in fiecare saptamana si ofera diverse pachete pentru a transforma iarna in cel mai distractiv sezon. Consultati ofertele si pachetele pe website-ul www.vmax.ro

In contextul actual, unul dintre cele mai importante avantaje ale pistei il consta faptul ca este o activitate COVID safe. Cei de la Vmax si-au luat toate masurile de siguranta impotriva combaterii COVID. Purtarea mastii este obligatorie in incinta, dupa fiecare cursa castile sunt dezinfectate intr-un aparat de dezinfectat casti pe baza de ozon, iar accesul se face pe baza de rezervare.

Sa fim sinceri … Multe activitati de iarna sunt plictisitoare. Cursele de go-kart pe circuitul Vmax sunt incitante si dinamice. Cele patru rampe şi doua poduri duc experienta la alt nivel! Pozitionate in locuri strategice acestea necesita o abordare diferita pentru a le naviga cu succes. Cele 27 de viraje cu variatii de complexitate te tin in priza si te provoaca constant sa cauti linia perfecta. Bineinteles nici un circuit nu ar fi complet fara un ac de par, o provocare pana si pentru cei mai experimentati piloti.

Cea mai noua experienta de curse te asteapta la Romexpo (pavilioanele C4-C5), parcarea D. Provoaca-ti prietenii la o cursa si pregateste-te pentru o iarna plina de adrenalina.

Ne vedem pe circuit!