CityVisionMagazine

Farmec deschide magazinul de brand numărul 30

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, deschide astăzi un nou magazin Gerovital la Brașov, acesta fiind cel de-al doilea centru inaugurat în acest an. Compania clujeană continuă să extindă strategic rețeaua națională de magazine, care ajunge la 30 de unități.

Noul magazin Gerovital este amplasat în incinta centrului comercial AFI Brașov, aflat pe bulevardul 15 Noiembrie, nr. 87. Situat la etajul 1, magazinul are o suprafață totală de 54 m2  și a fost proiectat conform conceptului „Doctor în Frumuseţe”, specific tuturor magazinelor de brand Gerovital. Suma totală investită în noul spațiu este de aproximativ 60.000 Euro.

Prima unitate Farmec din Brașov a fost inaugurată în septembrie 2016 și este un magazin de tip stradal, situat central, în Piața Sfatului, nr. 11.

„Încă de la deschiderea primului magazin de brand din România, ne-am propus să investim în propria rețea de unități comerciale, amplasate în puncte strategice, pentru a fi mai aproape de consumatorii noștri și a le oferi o experiență de shopping completă. Faptul că am ajuns la 30 de unități este o recunoaștere a calității produselor românești, a serviciilor noastre și a tuturor eforturilor de a ne reinventa în acord cu tendințele pieței și cu nevoile consumatorilor. Iar pentru că siguranța clienților și a personalului este o prioritate pentru noi, urmărim cu atenție recomandările autorităţilor și implementăm toate măsurile de protecție necesare în întreaga rețea de magazine”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Toți cei care trec pragul noului spațiu Gerovital din AFI Brașov vor beneficia de o reducere de 20% pentru orice produs achiziționat în perioada 21-25 octombrie. De asemenea, Gerovital oferă 30 de cadouri surpriză cu minimostre din cele mai căutate game și alte produse – precum gel dezinfectant pentru mâini – pentru primii vizitatori ai magazinului. Consultanții în frumusețe Gerovital consiliază clienții, oferă sfaturi și recomandări personalizate de produse și rutine de îngrijire.

În cadrul magazinului, sunt disponibile produse de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele brandurilor Gerovital și Aslavital, dar și noii dezinfectanți Farmec și Dermofarm.