CityVisionMagazine

Ce filme noi vezi la Cineplexx saptamana aceasta

AVANPREMIERA: 7, 8 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

DISTRIBUȚIELiam Neeson, Kate Walsh, Jeffrey Donovan, Jai Courtney, Anthony Ramos, Robert Patrick, Jasmine Cephas Jones

SINOPSISUN HOȚ CINSTIT este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi.

Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat. Agenții Baker (Robert Patrick) și Meyers (Jeffrey Donovan) speculează momentul și își fac un plan ca să pună mâna pe bani. Așa începe un joc de-a șoarecele și pisica, unde răul și binele se întrepătrund, dragostea fiind singura care arată drumul cel bun.  

PROGRAM SITE: 

AVANPREMIERA: 10, 11 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D, 3D dublat în limba română

SINOPSISDe data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă! Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

PROGRAM SITE: https://bit.ly/3iIr0Az

CINEPLEXX ADUCE ÎN PREMIERĂ MENIURILE SPECIALE TROLII DESCOPERĂ LUMEA

Odată cu lansarea animației „Trolii Descoperă Lumea” pe marile ecrane din țară, rețeaua de cinematografe Cineplexx lansează, în premieră din 10 octombrie, cele mai colorate meniuri și cele mai simpatice plușuri care pot fi achiziționate doar de la casele de bilete. Produsele se comercializează separat, iar în prețul meniului personalizat sunt incluse popcornul și sucul.  

In partea a doua a animației, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată!  Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă! Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

Animația „Trolii descoperă lumea” intră în avanpremieră la Cineplexx Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mures weekendul acesta, 10 și 11 octombrie, iar din 16 octombrie în cinematografele din țara. Disponibil în variantele 2D și 3D, dublat în limba română.