CityVisionMagazine

Inga Valerie a lansat noua colectie toamna-iarna 2020

2020 a început nu ca oricare alt an, unii pregăteau un pronostic sumbru pentru ceea ce va urma, alții nu au încetat să gândească pozitiv. Pe același principiu a creat și designerul Inga Avissar mai întâi colecția de primavară – vară, după care a lansat cu succes la sfârșitul lunii septembrie și colecția de toamnă – iarnă.

Pentru că oamenii care gândesc în culori atrag, am zis să-i facem o vizită la boutique-ul ei, Inga Valerie din București, bd. Unirii, nr. 20. Am găsit-o discutând cu o clientă. Veselă și radiantă, își prezenta cu mândrie colecția nouă pentru care a lucrat cu multă dragoste și pasiune.

Departe de ce se spune despre artiștii mereu visători, designerul Inga Avissara fost foarte coerentăși fără să-și încurce clienta i-a prezentat colecția nouă împărțind-o în articole elegante, sport, piese vestimentare din piele și desigur jachetele de tip bomber extrem de apreciate pentru stilul abordat, materialele ecologice de calitate premium și culorile alese.

Eleganța noii colecții de toamnă – iarnă 2020 a fost dată de materiale precum piele și satin, accesorizate cu paiete și imprimeuri geometrice sau florale. Stilul minimalist se va regăsi în această colecție prin croieli simple de rochii lungi sau scurte cu butoni și cordon sau cele în stil Flamenco cu volane colorate, sau rochii elegante cu paiete albe, negre, aurii sau argintii.

Pielea se regăsește din abundență în sezonul de toamnă – iarnă 2020,  iar în materie de culori, negrul domină colecția, deși designerul Inga Avissar recomandă să purtăm cu încredere și piele colorată pentru o mai mare diversitate.

Stilul Cat Woman se poate descoperi în Salopetele din piele marca Inga Valerie, croite astfel încât să evidențieze talia, de aceea, cu siguranță vor fi în topul celor mai sexy piese vestimentare din acest sezon.

La final, colecția prezintă o selecție de geci și jachete cu extra volum, menite să scoată în evidență femeia firavă, dar în același timp puternică, indiferent că alege un stil sport chic sau elegant. Nu știm cum alții, dar noi pentru un plus de comfort în sezonul rece, cu siguranța vom alege una din aceste piese vestimentare, așa cum a făcut și clienta care și-a ales o geacă lungă, din blană ecologică, cu mâneci cu imprimeu tip șarpe. Manșetele aveau un pat subțire din blană, cordonul aplicat detașabil, din aceeași țesătură, iar buzunarele laterale deschise.

Clienta a plecat fericită, la fel și noi dupa această ședință de mystery shopper surpriză!