CityVisionMagazine

IEȘI ÎN EVIDENȚĂ, NU TE PIERDE ÎN MULȚIME CU NOILE FORMULE LONDA TONEPLEX

Londa Professional TONEPLEX. O gamă nouă ce pune în lumina reflectoarelor 1 șampon și 5 măști colorante cu o formulă inovatoare – tehnologia PRO-PLEX.

Alege Toneplex dacă vrei să contracarezi efectele de pierdere a culorii cauzate de razele UV, clorul sau sarea din apă, folosirea echipamentelor termice sau apa fierbinte.

Toneplex este magic. Noile produse sporesc nuanța părului și reconstruiesc fibrele deteriorate, datorită tehnologiei Pro-Plex.

Folosite atât în salon, cât și acasă pentru corectarea și sporirea rapidă a culorii, noile produse Toneplex combină beneficiile principale din tehnologiile de COLORARE & ÎNGRIJIRE. Au la bază o formulă blândă, testată dermatologic, ce oferă rezultate de colorare de calitate înaltă + tehnologia Pro-Plex cu Acid Malic pentru a întări structura părului. Toate produsele sunt create fară peroxid, amoniac, silicon sau ingrediente derivate de la animale.

Ce oferă în plus TONEPLEX?  

·        Nuanțe foarte moderne – Rose Gold, Pepper Red sau Candy Pink;

·        Durează mai mult timp de păr – până la 6 spălări;

·        Intensitate mai mare a pigmentului de culoare;

·        Reconstruiește fibrele părului prin tehnologia Pro-Plex;

Cum funcționează Tehnologia gamei Toneplex?

Părul este expus la o serie de factori de mediu, în general la expunerea la soare, căldură și apă de mare, clor sau utilizarea echipamentelor cu căldură. Acești factori deteriorează părul, cauzând ruperea sau deschiderea cuticulei, astfel culoarea iese mai ușor și mai rapid din păr, iar acesta capătă un aspect tern, deteriorat. Formula cu tehnologia Pro-Plex ce conține acid malic, întărește structura firului de păr și reconstruiește legăturile din interior. Adițional, conține pigmenți direcți care se depun pe cuticulă. Culoarea este reîmprospătată, iar legăturile reconstruite. Rezultatul este un păr neted, mătăsos și strălucitor, cu o culoare mai intensă și un păr sănătos.

Produsele din gama TONEPLEX sunt:

TONEPLEX PEARL BLONDE – Șampon & mască

– conțin pigmenți violet care reîmprospătează blondurile reci. Tehnologia Pro-Plex reface legăturile rupte din păr. Masca Pearl Blonde curăță părul gri și alb natural și corectează tonurile nedorite de galben, în direcția de argintiu.

TONEPLEX ROSE-GOLD BLONDE – Mască

– Conține pigmenți intenși de culoare ce reîmprospătează blondurile calde, de la treapta 7 la treapta 10, adăugând tonuri subtile de auriu rosé. Tehnologia Pro-Plex reconstruiește legăturile părului  și corectează tonurile de verde din părul blond.

TONEPLEX RED PEPPER – Mască

– Conține pigmenți intenși de culoare ce reîmprospătează roșurile. Tehnologia Pro-Plex reconstruiește legăturile părului, iar intensitatea roșului va crește cu cât părul este mai deschis. Aceasta corectează tonurile de verde, de la treapta 3 la treapta 5 și nu se recomandă a fi folosită pe păr mai deschis de treapta 5, din cauza pigmenților intenși de roșu.

TONEPLEX COFFEE BROWN – Mască

– Cu tehnologia Pro-Plex și pigmenți intenși de culoare ce reîmprospătează nuanțele de maro castaniu. Formula conține pigmenți intenși de culoare ce contracarează tonurile de portocaliu și roșu. Se poate utiliza pentru părul alb, la rădăcină.

TONEPLEX CANDY – Mască

– Conține tehnologia Pro-Plex și pigmenți intenși de culoare ce oferă nuanțe reci de roz și pe părul predecolorat. Este perfectă pentru reîmprospătarea nuanțelor Color Switch My!Magenta sau Pop!Pink.

Follow us: @LondaProfessional_Ro

#LondaWithLoveRo