CityVisionMagazine

Gustul unic si calitatea pastelor din grau dur Antonio di Vaio in doar 3 minute!

Slow food, dar fast cooking – este ceea ce ne dorim să se întâmple în bucătăriile noastre. Fie că alegem haute cuisine sau o reîntoarcere la rețetele tradiționale, la gustul autentic al ingredientelor din gospodărie sau la extravagante culinare, ne dorim mai mult timp pentru a savura masa în tihnă și mai puțin pentru a o pregăti. Acum, că toamna a sosit și ne intoarcem din vacanțe, copiii încep școala, vom avea impresia că timpul s-a comprimat brusc și parcă nu mai reușim să finalizăm lista de activități propusă.

Pentru a–ți scurta timpul petrecut cu prepararea meselor, Antonio di Vaio îți propune o gamă de paste delicioase, pe care le poți pregăti în doar 3 minute! 
Pastele Antonio di Vaio sunt pregătite după o rețetă specială, folosind 100% făină din grâu dur, pentru a asigura o calitate excelentă, culoare aurie și un pret competitiv. La prepararea lor se folosește numai grâu dur de cea mai buna calitate din Italia, pentru siguranța că se obțin mereu aceleași paste cu o textură ideală, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii, astfel încât orice retetă nouă să fie o reușită. 

Antonio di Vaio a dezvoltat o nouă linie tehnologică, pentru a putea conferi aluatului o forma specifica, care garantează o gătire mai rapidă… în doar 3 minute, păstrând gustul unic și calitatea al dente a pastelor din grâu dur. 
Acum poți savura pastele tale preferate în doar 3 minute! Gama de paste din grau dur Antonio di Vaio 3 minute cuprinde: