CityVisionMagazine

M&S PREZINTĂ NOILE COLECȚII DE TOAMNĂ 2020 PENTRU FEMEI

În această toamnă, Marks & Spencer oferă o colecție contemporană, elegantă într-o paletă de culori calde și piese destinate să devină favoritele acestui sezon. De la rochii midi, fuste cu imprimeuri și jerseuri jucăușe cu o estetică sport, până la îmbrăcăminte confortabilă și denim clasic produs în mod sustenabil, colecția reflectă modul în care femeia modernă își construiește garderoba.

Stilul lejer este elevat de imprimeuri grafice, carouri sau flori vibrante. De-a lungul colecțiilor, materialele sezoniere sunt esențiale, oferind lână, denim, catifea sau mătase, cu o perspectivă proaspătă asupra garderobei de toamnă. Silueta relaxată este susținută de piesele esențiale pentru tehnica de layering, de stilul modern inspirat de utilitate și de îmbrăcămintea pentru exterior atemporală, precum jachetele cu puf sau pene și paltoanele ce accentuează talia.

Paleta de culori este dominată de albastru, nuanțe de fructe de pădure sau gri ce se alătură tonurilor pământii de maro, ruginiu și tonurilor picante de ocru și teracotă. Colecția promovează versatilitatea, împreună cu piesele de bază ușor de purtat, ancorate în garderoba de sezon.

Rochia midi este sărbătorită în această toamnă ca piesa de tranziție perfectă – ușor de purtat, rochia ce se leagă în talie reprezintă pata de culoare a acestui sezon, cu imprimeul său vibrant șaptezecist sau imprimeul floral, oferind o siluetă flatantă susținută de gulerul înalt și mânecile lungi. Poartă rochia midi alături de tricotajele preferate, cu un blazer clasic sau cu un palton.

Odată cu sosirea toamnei, tricotajele oferă un stil relaxat și confort în diverse stiluri. Pregătește-ți garderoba pentru întoarcerea cardiganului, unde siluetele alungite sunt combinate cu tricotaje din lână sau bumbac, în nuanțe de galben, lila sau bej.

Calitatea se reflectă în piese ușor de purtat, cum ar fi fustele midi, oferind stiluri clasice pe tot parcursul sezonului. Mixează-le cu un tricou clasic și cu o pereche de mocasini, sau cu un pulover și o pereche de botine, pentru un look fresh.

Piesele din denim, disponibile într-o gamă largă de stiluri și dimensiuni la o valoare excelentă, reprezintă fundamentul perfect pentru construcția outfiturilor de toamnă. Folosind bumbac sustenabil ca parte a inițiativei Better Cotton, mii de fermieri sunt sprijiniți și beneficiază de practici sustenabile.

Marks & Spencer oferă piese de calitate și elegante pentru toamnă, la prețuri excelente pentru a rezista în acest sezon și în cele ce urmează.

Articolele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din București și Timișoara, dar și online, pe www.fashiondays.ro