CityVisionMagazine

Energia naturii și puterea științei

Inspirată de natură, linia de produse INESSENCE de la SYSTEM PROFESSIONAL vine să reîncarce părul cu energia sa naturală, să îl reîntinerească, să îl hidrateze și să îl facă mai maleabil și mai flexibil.

Produsele din gama INESSENCE pot fi folosite și individual, dar și mixate cu celelalte linii existente ale brandului SYSTEM PROFESSIONAL. Atuul lor? Combinația perfectă între ingredientele naturale și performanța îngrijirii.

Azi, un client din 3 acordă mult mai multă atenție ingredientelor utilizate de produsele de îngijire a părului, și preferă să opteze pentru cele cât mai naturale. Totuși, un procent de 90% creează un mix de îngrijire între produsele profesionale și cele naturale, deoarece își doresc rezultate notabile. Prin INESSENCE, System PROFESSIONAL vine în întâmpinarea noilor dorințe ale femeilor și bifează capitolul ingrediente naturale, dar și performanță.

Cu un procent de 96% ingrediente de origine naturală, gama INESSENCE este produsă fără sulfactanți, siliconului sau parabeni. Cu ajutorul tehnologiilor biomimetice, care caută soluții sustenabile pentru imitarea mecanismelor naturale, INESSENCE alimentează energia naturală a părului tău, lăsându-l ușor de coafat, cu un aspect vibrant și sănătos.

Unul dintre principalele ingrediente pe care le înglobează INESSENCE este extractul de celule stem de ACAI.  Acesta se regăsește în toate cele 4 produse ale liniei: șamponul de reintinerire cu 92% ingrediente naturale, apoi masca,  cu 91% ingrediente naturale, tratamentul cu 96% ingrediente naturale și în final, spray-ul, cu 96% ingrediente naturale.

Linia INESSENCE de la System Profssional promite să elimine impuritățile cauzate de mediul înconjurător, de poluare și, totodată, să protejeze împotriva razelor UV.

Produsele au un miros delicat și fin, ca o adiere de petale de mango, miere și un strop de ghimbir, care lasă părul fresh.

Natura și incredibila sa putere de rejuvenare reprezintă baza noii linii de produse SYSTEM PROFESSIONAL.