CityVisionMagazine

TOMMY HILFIGER FACE ECHIPA CU ICONIC-UL ILUSTRATOR JEREMYVILLE PENTRU CAMPANIA PLINA DE VIATA DEDICATA COLECTIEI KIDS 2020

Tommy Hilfiger anunta lansarea colectiei de toamna 2020 TOMMY HILFIGER Kids alaturi de renumitul artist contemporan, Jeremyville, integrand in campanie stilul unic al acestuia printr-o reinterpretare jucausa a ADN-ului iconic al brand-ului. Colectia va fi disponibila in magazinele selectionate, la nivel global, incepand cu luna septembrie 2020.

Colectia de toamna 2020 TOMMY HILFIGER Kids reinventeaza piesele clasice prin lentilele unui caleidoscop all-American. Prima campanie realizata in urma colaborarii dintre Tommy Hilfiger si artistul Jeremyville, de la Studio Jeremyville din New York, si echipa sa de creatie, surprinde spiritul lui TOMMY HILFIGER printr-o exprimare artistica axata pe personaje si adusa la viata prin animatie. Jeremyville introduce motive luminoase, de tip outdoor, precum nori, curcubee, flori si animale, si reuseste sa insereze o energie si o voce proaspata in semnatura estetica a lui TOMMY HILFIGER Kids. Prin initiative globale si proiecte comunitare pentru copii si adulti din intreaga lume, Jeremyville isi propune sa inspire pe toata lumea sa foloseasca arta ca instrument de schimbare pozitiva, gandire, conexiune si responsabilizare.

Calatorind din New England pana in statele vestice din Colorado si Montana, colectia de toamna 2020 TOMMY HILFIGER Kids imbina estetica confortabila tip country cu cea de East Coast. Sezonul incepe cu un mix intre design-ul urban si cel rural, de la rochii cu broderie engleza pana la veste de tip ribstop, si se continua cu piese clasice robuste, precum jachete din fleece cu fermoar, ce sunt perfecte la sfarsit de toamna, cand micii rebeli le pot imbraca cu usurinta inainte sa iasa la joaca. In stilul inconfundabil al modei intalnite pe  East Coast, stofele grele si costumele adaptate ofera o sclipire scolareasca pionierilor acestui stil. Inspirate de habitatul Rocky Mountains, tartanele Tommy asigura caldura si confort, mixate in camasi pentru baieti si combinate cu lurex si carouri tip buffalo pentru fete. Piesele pentru baieti sunt completate cu elemente specific universitare pentru a celebra individualitatea si optimismul, in timp ce imbracamintea pentru fete se concentreaza asupra feminitatii prin combinarea florilor de camp si a detaliilor din dantela. Toti exploratorii tineri, in aer liber, pot calatori acum imbracati cu piese vestimentare rezistente la intemperii, inclusiv jachete parka cu aspect tehnic.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger, @TommyHilfiger.