CityVisionMagazine

Sabina Lisievici a primit premiul pentru scurtmetrajul “Wild Sunflower”

Sabina Lisievici a primit marți seara, in cadrul unei gale, premiul pentru scurt metrajul Wild Sunflower realizat in 2019 in America in regia lui Jhonathan Heap, regizor nominalizat la Oscar.

Filmul de scurt metraj Wild Sunflower este prima mea productie cinematografica realizata impreuna cu regizorul nominalizat la Oscar Jhonathan Heap, in decursul sederii mele in Hollywood in anul 2019. Chiar daca este un Scurt metraj  aceasta reuseste sa scoata in evidenta o intreaga poveste intensa de dragoste urmarindu-i parcusul de la inceput la sfarsit.Filmul este divizat pe categorii de la imbobocirea unei flori-ce reprezinta evident stadiul de inceput al relatiei in cauza,pana la ofilire si cadere-finalul.Am reusit sa il filmam intr-o singura zi,cu foarte putina pregatire in prealabil,dar intr-un oras in care esti inconjurat de legende ale filmului cumva totul a venit de la sine. Deși scurtmetraj, firul narativ al evenimentelor reușește sa cuprindă o multitudine de trăiri și acțiuni pline de pasiune și intensitate ale personajelor, care își joaca cea mai obsesiva carte a iubirii. De la agonie, la extaz, povestea unei simple flori de floarea soarelui care duce la cel mai neașteptat și neprevazut final.Este o adevarata onoare sa primesc un asemnea premiu pentru prima mea productie cinematografica, in cadrul unei gale atat de importante si alături de adevărate personalități din Romania.Acest premiu cat si increderea acordata nu ma obliga decat, ca de acum inainte sa imi dau toata silinta ca sa pot livra si pe viitor materiale demne de premii si excelenta. Multumesc sincer!.”, a declarat Actrita Sabina Lisievici.

Filmul Wild Sunflower este disponibil pe canalul Youtube Sabina Lisievici.

Sabina Lisievici este actrita, designer si poet. Pana la vârsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionat. A scris prima sa carte la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră. In 2019 a urmat o carte de poezii, “Arde-ma in versuri”. A plecat in America unde a urmat Cursurile școlii de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. A jucat in 3 filme de succes, printre care “Back 2 Back”, alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și mulți alții. A făcut parte din distribuția serialului românesc „Iubiri secrete”, alături de Eugenia Şerban, Mircea Dumbăreanu.