CityVisionMagazine

Confort, Stil, Incredere – Alege ECCO Shape!

Toamna aceasta ECCO seteaza tendintele in fashion. Bucura-te de noile modele din colectia ECCO Shape.

Noile stiluri asigura un confort sublim, de neegalat! ECCO Shape este alegerea potrivita, iar tu poti purta acelasi pantof de dimineata pana seara, indiferent daca mergi la o sedinta sau la un after party.

„Daca tendintele ultimelor sezoane ne-au invatat ceva este ca doamnele nu mai doresc sa sacrifice confortul pentru stil. Noile stiluri din cadrul colectiei Shape se incadreaza perfect in aceasta paradigma. Fie ca doriti sa va imbracati pentru seara sau vreti sa aveti un look profesional, ECCO Shape ofera femeii moderne optiuni elegante pentru orice moment al zilei”– Kirsten Orr, ECCO Category Management

Confort in Moda

Colectia ECCO SHAPE este conceputa pentru femeile care isi doresc mai mult confort de la pantofii lor formali si care cauta tocuri cu o estetica versatila, care se pot purta la orice ora si in orice ocazie. Colectia AW20 reflecta tendintele inspirate din anii 1970 si 1990.

ECCO SHAPE va oferi un look aparte stilului tau, iar inovatiile folosite la crearea pantofului ofera un confort de ultima generatie.

Toate stilurile acestei colectii folosesc tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care:

• pastreaza profilul anatomic

• ofera un echilibru perfect intre amortizare si recul

• creeaza o legatura integrala si durabila intre partea superioara si talpa, fiind diferit de modelele cusute si / sau lipite conventional.

Poarta cu placere si fara niciun stres ECCO SHAPE! Cu designul sau unic, anatomic, care urmareste contururile piciorului, SHAPE include si invovatia ECCO Shank care-i ofera stabilitate si imbunatateste confortul. O talpa intermediara formata din polimeri moi avansati adauga amortizare si recul, in timp ce forma anatomica asigura intregului picior o miscare naturala.

Printre pielea folosita in colectia ECCO Shape se regaseste FSDX DYNEEMA®, care este incredibil de puternica si totusi subtire si usoara ca o hartie si GREYWOLF TR, o reinventie a pielii cerate clasice, unde, datorita lustruirii finale, ni se dezvaluie o stralucire profunda si frumoasa.

Pentru confortul tau este timpul sa descoperi intreaga gama pe https://www.ecco-shoes.ro

Toamna aceasta be ECCO!