CityVisionMagazine

O toamna pasionala – promisiunea colectiei de sezon Floria.ro

Dupa luni in care pandemia a schimbat felul in care privim lucrurile altadata normale, a venit randul toamnei sa fie intampinata cu o perspectiva noua. Astfel, in loc de melancolie si pregatire pentru sezonul rece, Floria.ro propune o toamna plina de pasiune si de culoare: buchete de flori in culori vibrante, cu accente exotice si combinatii surprinzatoare cu elemente neobisnuite cum ar fi celosia sau ardeii iuti.

Un sondaj al Floria.ro a aratat ca romanii prefera mai ales florile la buchet, iar 81% dintre acestia apreciaza cromatica aparte si prezenta unor elemente spectaculoase, fie din paleta de culori, fie din florile si elementele decorative alese. De asemenea, clientii florariei online au mai aratat ca preferatele acestora raman trandafirii, crizantemele si chiar garoafele, insa apreciaza in egala masura si flori mai putin cunoscute, cum ar fi hypericum, celosia sau eryngium.

Aceste elemente, alaturi de dorinta de a transmite un mesaj optimist, au stat la baza noii colectii Floria.ro. Designerii florariei online au mers pe o cromatica in acord cu mesajul transmis: nuante vibrante de rosu grenadine, culoarea vedeta a sezonului, orange si galben.

2020 are un specific aparte, avand in vedere perioadele de incertitudine cauzate de contextul pandemic. Ce am remarcat insa este dorinta in crestere a romanilor de a se inconjura de flori, ca element de relaxare in viata lor. Fie ca vorbim de casa, de birou sau biroul de acasa, procentul celor care cumpara flori pentru propria bucurie a crescut. Pe de alta parte, acelasi context a facut ca intalnirile fizice sa se rareasca, asa ca multi doresc sa transmita un gand bun celor dragi si de la distanta, iar livrarea rapida, in doua ore, reprezinta o facilitate apreciata de clientii nostri, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Contextul actual si precautiile legate de calatorii au facut ca tot mai multe persoane din afara Romaniei sa comande flori online. Astfel, pe langa tarile de unde se comanda traditional – cum ar fi cele cu comunitati mari de romani – Italia, Spania, Germania – au fost plasate comenzi din Hong Kong, Israel sau Japonia. Mai multe detalii despre noua colectie, care contine 20 de buchete, sunt disponibile aici: https://floria.ro/colectia-de-toamna/