CityVisionMagazine

Modivo AW Essentials – pregătește-te pentru sezonul următor

Vara s-a sfârșit și, prin urmare, este timpul să reîncepem în pas cu moda munca de birou (chiar și la biroul de acasă). Toamna este momentul perfect pentru a compune o nouă garderobă capsulă. Spre deosebire de aparențe, stilul business lasă mult loc de interpretări și este mai ofertant ca niciodată. Cea mai recentă campanie Modivo AW Essential este o colecție adaptată pentru îmbunătățirea fiecărei ținute smart casual sau de birou. Ba mai mult – pentru a putea reutiliza articolele vestimentare clasice – ca baze excelente pentru experimente noi de modă.

Sfârșitul anilor ’70

Cămășile cu gulere în stilul anilor ’70 vor înlocui perfect cele clasice. Un model cu un guler mai lung sau o fundă legată nonșalant la gât sunt detalii fresh care vor schimba caracterul oricărei ținute și vor garanta o notă de extravaganță. Aceste tipuri de cămăși vor arăta bine alături de tricotaje sau într-o variantă clasică – cu un costum.

Zoom pe piele

Deși pielea nu este asociată cu stilul business casual, purtată cu accesoriile potrivite, va crea un outfit senzațional. Este important să nu exagerezi, „pielii nu-i place concurența”, de aceea îți recomandăm să optezi pentru accesorii simple, în nuanțe neutre. Total look-ul din piele cu un golf clasic sau un tricou basic va fi unul de nota 10!

Clasic sau mai puțin

Dacă existră un articol vestimentar care este atât de atemporal încât va putea fi purtat mai mulți ani la rând, acesta este cu siguranță – sacoul. Sacoul cu o croială potrivită este baza oricărei garderobe. Pe Modivo te așteaptă o gamă largă  – de la modelele clasice la cele mai puțin evidente. Baza este calitatea excelentă și croiala potrivită.

Rochia sau fusta?

Este greu să alegem când sunt atât de multe propuneri. Se poartă lungimile midi sau maxi – vor arăta bine alături de cizme înalte și sacouri oversize. Printre cele mai interesante modele se numără așa-numitele „tent dresses”, adică rochii a căror formă seamănă cu cea a corturilor. Acest model acoperă perfect toate defectele siluetei – rochia nu este mulată sau evidențiată în talie. Imprimeurile florale în nuanțe neutre sunt, de asemenea, perfecte pentru toamna la birou – vor oferi lejeritate și  ne vor duce cu gândul la zilele călduroase de vară. Oferta Modivo.ro include aproape 60.000 de produse atent selectate de la mărci premium. Printre acestea, putem găsi și o gamă largă de articole perfecte pentru birou, de la branduri precum: Michael Kors, Tommy Hilfiger, Boss, Red Valentino, Max Mara și Karl Lagerfeld.