CityVisionMagazine

MUSE OF MILAN – noua muză O.P.I. pentru sezonul toamnă-iarnă

HOT IN TOWN – noua colecție MUSE OF MILAN este propunerea O.P.I. pentru sezonul toamnă-iarnă 2020! 12 nuanțe corespondente în cele 3 sisteme de culori O.P.I.: Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer.

O călătorie inspirațională… din Peru în Islanda, din Lisabona în insulele Fiji, apoi în Mexico City și până în Milano, aceasta fiind cea mai nouă destinație a colecției MUSE OF MILAN. O.P.I. transformă fiecare locație îndepărtată într-o poveste actuală și plină de culoare, pe care o poți regăsi apoi în salonele de frumusețe partenere.

Inspirată direct de pe podiumurile de modă din Milano, noua colecție O.P.I. propune culori vibrante pentru acest sezon, culori care celebrează cultura, reziliența și spiritul metropolei italiene. Romantice și pasionale, cele 12 nuanțe pun la îndemăna celei care le poartă toate minunile culturale, culinare și de modă ale acestui oraș atât de popular în lumea întreagă.

Cu MUSE OF MILAN, tradiționalul și istoria devin o sursă de inspirație, care solicită să fie reînviate și combinate pentru a crea o nouă relevanță:

Vintage modern: o reinventare modernă pe tonuri calde vintage, cu un indiciu de retorică retro;

“Unghiile sunt elementele de punctuație perfecte ale unei afirmații în moda” spune Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder & Brand Ambassador O.P.I. Și pentru că Milano este un loc al cumpărăturilor și  un oraș vibrant pentru viață de noapte, colecția MUSE OF MILAN a fost creata din dorința de a oferi inspirație tuturor femeilor, pentru a descoperi această capitală a modei cu scopul de a-și ridica nivelul de artă pe unghii și de a folosi pensula ca semn de punctuație pentru propria declarație de stil.

MUSE OF MILAN – muza unghiilor tale pentru noul sezon de toamnă/iarnă!