CityVisionMagazine

Back to cinema – Greenland Cursa pentru supravietuire

Filmul Greenland Cursa pentru supravieţuire va avea, premiera în cinematografele din România pe 16 octombrie 2020, povestea unui om obișnuit care devine erou în încercarea de a-și salva familia în fața unui cataclism ce amenință întregul Pământ.

Filmul aduce în lumină prespectiva omului obișnuit în fața unui eveniment apocaliptic și toate situațiile cu care se confruntă personajele centrale expun natura umană, binele și răul, fără îngrădirile de convențiilor sociale.

In distrubuția filmului îi regasim pe:  Gerard Butler și Morena Baccarin.

Titlul original: Greenland – Greenland Cursa pentru supravieţuire

Gen: SF, Acțiune

Regia: Ric Roman Waugh (Angelhasfallen)

Producători: Thunder Road, Anton

Distribuţia:  Gerard Butler, Morena Baccarin

Casa de producţie: STX

Limba: Engleză, subtitare Română

Data de lansare: 16 octombrie 2020

Link trailer: https://www.youtube.com/watch?v=7ZtE4Vp12v4

Sinopsis: O familie luptă pentru supraviețuire atunci când o cometă cu dimensiuni uriașe pune în pericol existența vieții pe Pământ. John Garrity (Gerard Butler), soția sa Allison (Morena Baccarin) și fiul tânăr Nathan fac o călătorie periculoasă spre Groenlanda, singura lor speranță pentru supraviețuire. Pe fondul unor știri terifiante despre distrugerea orașelor din întreaga lume, de fragmente ale cometei, familia experimentează tot ce este mai bun și cel mai rău în umanitate, în timp ce luptă împotriva panicii din ce  în ce mai mari și infracținilor numeroase din jurul lor. Pe măsură ce numărătoarea inversă către apocalipsa globală se apropie de zero, călătoria lor incredibilă culminează cu un zbor disperat, în ultima clipă către un posibil refugiu sigur.