CityVisionMagazine

Artistry Dermasonic: viitorul tratamentelor pentru ten este la tine acasă

Odată cu începerea noului sezon dăm startul procedurilor dermatologice pentru frumusețe. Pentru cele în căutarea unei schimbări benefice, în siguranța și intimitatea propriei case, vă putem spune că știința și tehnologia sunt de partea noastră și AMWAY prezintă primul dispozitiv de tratament profesional complet pentru acasă: dispozitivul ARTISTRY Dermasonic.

Activarea straturilor profunde ale pielii este numitorul comun al tuturor procedurilor de înfrumusețare și secretul reușitei lor, iar dispozitivul ARTISTRY Dermasonic pregătește tenul pentru aplicarea produselor de îngrijire și ajută ingredientele să pătrundă profund în piele, pentru rezultate eficiente și de durată. Este conceput special pentru părți diferite ale feței, având grijă că tenul să primească toată îngrijirea pe care o merită. Cum funcționează?

1. Curățarea

Dispozitivul dermasonic ARTISTRY curăță în profunzime porii cu ajutorul lamei cu vibrații ultrasonice, ce produce vibrații de 30.000 Hz, care creează efectul unor jeturi din bule la contactul cu apa sau cu Loțiunea tonică ARTISTRY™. Jeturile din bule pătrund în profunzime, pentru a curăța punctele negre și reziduurile de machiaj.

2. Tratamentul tenului

Sistemul Derma Ion Galvanic stimulează și masează pielea, pentru a asigura o pătrundere mai adâncă a serumurilor ARTISTRY. Produce efecte prin optimizarea curenților ionici pentru 6 moduri de soluții: tratamentul ANTIRID și LIFTING este indus de Derma Ion printr-un masaj puternic la suprafața pielii, care optimizează efectul anti-îmbătrânire. Programele VITAMINA C, HIDRATARE, LUMINOZITATE și SIGNATURE SELECT (ce adaptează tratamentul tipului tău de piele și vârstei) corespund sistemului Galvanic ce direcționează curentul ionic pentru a asigura pătrunderea maximă a produselor de îngrijire a tenului.

Folosește dispozitivul împreună cu produsele ARTISTRY recomandate pentru a te bucura de 100% din potențialul sau de acțiune!

3. Zona ochilor

Chiar dacă respecți un ritual corect de îngrijire, alimentație și asiguri un nivel bun de hidratare al organismului, zona ochilor este prima care trădează vârsta, după ce ai trecut de 25 de ani și nivelul producției de colagen și acid hialuronic începe să scadă în mod natural. În plus, zona ochilor este predispusă la apariția ridurilor la orice vârstă datorită structurii sale celulare și lipsei se sebum.

ARTISTRY Ultimate Eye este un accesoriu pentru dispozitivul dermasonic, creat pentru această zona solicitantă. El tratează pielea din jurul ochilor cu delicatețe, oferindu-i o triplă îngrijire: Stimularea galvanică blândă crește gradul de absorbție a ingredientelor din cremele pentru ochi; Termotratamentul moderat accelerează circulația fluidelor din piele; Micro-vibrația asigură stimularea pielii sănătoase pentru a-i reda întreagă vitalitate.

Accesoriul de platină cu cap placat cu rodiu, extrem de durabil, este potrivit pentru pielea delicată din zona ochilor și oferă doua moduri de tratament: pornit – pentru o absorbție mai bună a cremelor pentru ochi folosind microcurenți ionici, termotratament și micro-vibrații motrice și oprit – pentru stimularea pielii sănătoase prin masaj.

Produsele Amway sunt vândute prin rețeaua de întreprinzători Amway din întreaga lume. Pentru a le achiziționa, te invităm să contactezi un întreprinzător Amway. Dacă nu cunoști deja unul, te așteptăm online, pe www.amway.ro, unde ți se va indica cineva aflat în zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile în magazinul online www.amway.ro