CityVisionMagazine

Refresh Yourself. Un nou sezon, o nouă variantă a ta!

Zilele însorite, apa mării sau a piscinei și aerul cald de vară îți pot afecta părul. Pe măsură ce această vară specială se apropie de sfârșit, dorim să-ți răsfățăm părul cu putină dragoste și grijă. Selectează masca de păr Maria Nila Colour Refresh, perfectă pentru nuanța, reflexia sau tonul tău pentru a adăuga strălucire, hrănire și un pic de reîmprospătare părului tău.

Descoperă posibilitățile infinite

Colour Refresh este atât o culoare temporară, cât și un tratament hrănitor pentru păr. Hidratează și reduce electrizarea pentru un rezultat mătăsos, neted și strălucitor. Amestecul alb poate fi folosit pentru a crea culori pastelate din nuanțele intense – sau doar pentru a mixa nuanțele tale preferate. Lasă paleta Colour Refresh să-și facă treaba și fii creativă!

Iată cum să folosești Color Refresh acasă foarte simplu și ușor:

 1 Spală-ți părul – Samponează-ți părul și clătește-te cu apă. Acest lucru îți va pregăti părul pentru tratament, asigurându-te că pigmenții se pot atașa de păr .

 2 Usucă parul ușor cu un prosop – Elimină excesul de apă cu ajutorul unui prosop

 3 Mixează și aplică masca Colour Refresh – Mixează nuanțele sau folosește culorile Colour Refresh așa cum sunt. Asigură-te că aplici pe toată lungimea părului pentru un rezultat uniform, folosind degetele sau pieptenele. Te rugăm să iei în considerare utilizarea mănusilor.

 4. Las-o să acționeze – Lasă masca să acționeze timp de 3-10 minute, în funcție de intensitatea dorită.

 5 Clătește – Folosește multă apă pentru a scăpa de orice exces de culoare.

 6 Finalizează tratamentul cu un balsam. Acest lucru va închide cuticula și va sigila pigmenții.

Colour Refresh rămâne în păr aproximativ pana la 4 -10 spălări. Utilizarea unei noi măști variază în funcție de tipul de păr. Cantitatea necesară va depinde de lungimea și grosimea părului, precum și de calitatea acestuia.

Alege cu inima

Produsele noastre sunt 100% vegane și cruelty-free, ceea ce înseamnă că niciunul dintre acestea nu a fost testat pe animale sau include ingrediente derivate din animale. Suntem hotărâți să producem produse de înfrumusețare sustenabile, motiv pentru care suntem implicați în proiecte de sustenabilitate din întreaga lume. Un exemplu este colaborarea noastră cu Plan Vivo.

Compensarea climatica prin Planul Vivo, oferă fermierilor din Nicaragua sprijin financiar pentru a replanta pădurea pe propriul sol. Aceasta înseamnă că putem susține fermierii locali și independenți, precum și să oferim naturii noastre șansa de a se recupera.

Maria Nila oferă o gamă largă de produse pentru protecția culorilor și produsele de coafură pentru hair-styliștii din întreaga lume. Toate produsele Maria Nila sunt 100% vegane și cruelty-free, fără sulfați și parabeni și sunt produse în Suedia, garantând cea mai înaltă calitate a ingredientelor și a ambalajelor. Toate produsele conțin complexul Color Guard care protejează și păstrează culoarea părului. Produsele Maria Nila se găsesc exclusiv online pe www.marianila.com