CityVisionMagazine

SP ReVERSE – structură și suplețe pentru firul de păr

Te simți tânăr pe interior și vrei că lucrul acesta să se reflecte și în exterior? Nimic mai simplu! În ce privește podoaba ta capilară, lucrurile sunt ca și rezolvate cu ajutorul noii game profesionale de îngrijire, SP ReVERSE!

La fel ca și pielea, odată cu înaintarea în vârstă, părul îmbătrânește. Și nu este vorba doar de schimbarea culorii, ci și de schimbarea texturii. Părul se subțiază odată cu trecerea anilor, atât la femei, cât și la bărbați. Iar acest lucru necesită îngrijire suplimentară.

Se spune că rata îmbătrânirii poate fi măsurată după firele able, ceea ce este corect, dar nu adevărat în totalitate. Părul alb poate să apară și la persoane mai tinere, din cauza unor predispoziții genetice. Semnele clare sunt atunci când părul începe să se rărească, își schimbă textura și nu mai este la fel de ușor de manevrat. Iar aceste lucruri se pot întâmpla oricând în intervarul 25-40 de ani.

Noua gamă SP ReVERSE dă timpul înapoi și schimbă strcutura firului de păr matur. De ce? Pentru că este perfect adaptată nevoilor acestuia. Bazate pe un complex de restaurare cu vitamine, produsele din gama SP ReVERSE  regenerează părul și îi oferă suplețe.

Gama SP ReVERSE este formată din:

•           Șampon Regenerant – se folosește zilnic deoarece curăță delicat și restabilește echilibrul părului. În plus, acesta protejează împotrivă deteriorării ulterioare generată de styling și de factorii externi;

•           Conditioner Spray  – este o formulă hibridă cu beneficii triple: îngrijire, protecție și forță. Bazată pe polimeri cationici, acest produs vizează părțile cele mai afectate ale părului, ajutând la tratarea și prevenirea degradării firelor. Cu polimeri ce oferă volum, sprayul protejează împotriva deteriorării cauzate de căldura aparatelor de styling și oferă flexibilitate. În plus, protejează împotriva factorilor mecanici precum pieptănarea excesivă.

•           Masca Regenerantă – restabilește suplețea și oferă strălucire părului stresat și deteriorat. Este un tratament intensiv cu un nivel ridicat de polimeri de netezire pentru un păr moale și mătăsos. Aceasta sigilează cuticula, oferă strălucire și face părul mai ușor de coafat și mai rezistent. Protejează suplimentar deteriorarea mecanică și ruperea.

Sp ReVERSE – soluții profesionale pentru un păr mereu tânăr.