CityVisionMagazine

Produse profesionale de îngrijire pe care trebuie să le ai și acasă

Când părul tău a suferit o mulțime de schimbări, nu e de mirare că are un aspect nefericit. Duci dorul zilelor în care era mătăsos și strălucea fară niciun efort? Nu iți fă griji, în această situație poți da timpul înapoi, dar numai cu ajutorul produselor potrivite.

Un păr agresat înseamnă un fir uscat, care se rupe ușor și este lipsit de strălucire. Cum poți ajunge la așa o “performanță”? Vopsitul agresiv de acasă poate fi unul dintre motive. Sau folosirea in exces a ustensilelor de styling, fară niciun fel de pregătire. Nu mai vorbim de produsele de îngrijire. Dacă nu au fost cele potrivite scalpului tău, nu e de mirare că ai mătreață sau scalpul ți se îngrașă mult mai repede.

Specialiștii în hairstyling iți recomandă ca atunci când nu știi pentru ce produse de îngrijire să optezi, să iți îndrepți atenția spre natură și darurile ei.

Oferă vitalitate parului tău cu gama Elements de la Wella Professionals. Este prima linie de îngrijire din portofoliul brandului inspirată de natură. Formula fară parabeni, sulfați sau coloranți artificiali, dar îmbogățită cu extracte naturale și panthenol protejează cheratina din păr de până la 10 ori mai mult. Complexul de îngrijire NuTREE este esența gamei.  Acesta combină deopotrivă natura cu știința. Extractul de arbori formează un scut protector în jurul firului de păr în timp ce panthenolul hidratează și hrănește, ajutând la reținerea și sigilarea umidității. Tehnologia EDDS încapsulează cuprul care provine din apa cu care ne spălam și care are un efect dăunător asupra cuticulei.

Cele patru produse din colecția Elements oferă îngrijire completă parului fară niciun compromis în ceea ce privește rezultatele:

Dacă îngrijirea este cea corespunzătoare, fii cu băgare și la produsele de styling, care nu se aplică la întâmplare, ci atent și cu precizie, pentru cele mai bune rezultate.

Specialiștii recomandă colecția MULTIPLAY de la Londa Professional. Conține 4 produse inteligente pentru un styling ușor, eclectic și creativ, care te ajută să obții lookul dorit cu doar câteva gesturi. Este vorba despre 4 formule concepute exclusiv pentru a garanta rezultate extraordinare, surprinzător de ușor de realizat:

Spor la un păr de poveste!