CityVisionMagazine

BRANDUL NOMASVELLO A INAUGURAT IN BUCURESTI AL 58-LEA CENTRU DE INFRUMUSETARE

Franciza Nomasvello, cea mai mare rețea de saloane de infrumusetare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale, a deschis în Bucuresti al 58-lea său centru.

Nomasvello Drumul Taberei are un aspect modern și finisaje de înaltă calitate, oferind servicii premium de întreținere facială și corporală la prețuri unisex.

Personalul este specializat si instruit după un protocol de lucru internațional, iar echipamentele de lucru utilizate sunt marca proprie și de ultima generatie. In plus, specialistii respecta toate normele de siguranta si igiena impuse de situatia actuala, generata de pandemia de Covid-19.

Echipa de specialiști Nomasvello Drumul Taberei oferă următoarele tratamente: epilare definitivă customizată, prin conceptul unic FUSION, cu laser dioda si IPL, rejuvenare cu lumina intens pulsată, terapii faciale Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale Nomasvello.  Aceste proceduri inovatoare si unisex  reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele și urmele de la acnee.

Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță si eficiență.

Brandul Nomasvello a fost înființat în anul 2007, in Spania, și în prezent numără peste 1000 de centre, regăsite în 16 tari de pe 3 continenteși mai mult de 1 milion de clienți multumiți. No+Vello a intrat pe piața autohtonă în anul 2010, deschizând 58 de centre de înfrumusețare în doar 10 ani.  Brandul No+Vello este prezent de 6 ani în Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Îngrijire Personală.

Nomasvello Drumul Taberei își așteaptă clienții cu campanii lunare atractive și cu abonamente personalizate, cu până la 58% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clienților, încă de la prima plată în centru. Mai mult, toți cei interesați beneficiază GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive și de Diagnoza Facială Woodlamp.

Frumusețea se îngrijește!

Contact: