CityVisionMagazine

Spiritual Box – Pentru o viață cu mai mult sens

Care este povestea Spiritual Box? Cum a început totul?

Totul a început într-o secundă magică, dintr-o idee venită într-o clipă pe care am lăsat-o să își facă de cap și să se lungească atât cât a fost necesar pentru a creiona și contura conceptul. Evident că pe parcurs lucrurile s-au tot extins și se devoltă în continuare. Este în natura mea firească dezvoltarea spirituală și mă preocupă zilnic informația divină, de aceea lucrurile au decurs natural și fără eforturi în a manifesta acest business, pe care mai mult îl consider stil de viață.

Ce produse apar în portofoliul dumneavoastră? Și ce rol au?

Produsele din Spiritual Box sunt produse ce ne îndeamnă la joacă, ne fac să uităm de lumea materială și ne transpun într-o zonă magică, într-o zonă a relaxării, a alintului, a răsfățului, a iubirii, este o zonă fenomen. Sunt niște produse care te determină să stai tu cu tine – să te observi, să te ierți, să te alini, să te încurajezi, să te vindeci, să te bucuri, să te iubești. De aici vine și motto-ul: Pentru o viață cu mai mult sens și magie zilnică. Este despre suflet și nemărginirea lui. Îmi este greu să descriu ce produse se găsesc și să le enumăr, dar pot să spun că livrăm fericire, emoție, iubire și tot ceea ce este necesar.

Cât este pasiune și cât este muncă din ceea ce faceți?

În spate este multă muncă, sunt multe detalii și informații. Îți trebuie determinare, creativitate și o forță care să le susțină pe toate, dar este un stil de viață firesc și frumos. Când lucrurile sunt menite să funcționeze, lucrurile curg voios, oricât de obosit ești la sfârșitul zilei. Avem bucuria de a cunoaște oameni frumoși, și aici mă refer la clienții noștri. Este atunci când livrezi o comandă și te simți ca și cum o trimiți pentru tine, te gândești ce te-ar suprinde. Noi știm cum livrăm comenzile, suntem atenți la detalii și ne bucură enorm feedback-ul WOW după primirea Spiritual Box-ului. De aceea spuneam că livrăm mai mult decât niște produse.

Cine vă inspiră, ca model de afacere și nu numai?

Viața ne inspiră. Și cu bune și cu rele, viața autentică.  – What can i bring to the table so we can have dinner together?

Ce planul aveți pentru 2020 și 2021?

Pentru anul 2020 plănuim să rămânem în mediul online și în funcție de cum vor decurge lucrurile în aceste vremuri ne vom cunoaște și în persoană într-un magazin. Pentru un business lansat în plină pandemie și într-o perioadă cu multe necunoscute ne dorim stabilitate. Ne dorim o comunitate și o vizibilitate cât mai largă pe piață.

Unde vă pot găsi cititorii noștri?

Ne puteți găsi online www.SpiritualBox.ro, https://www.instagram.com/spiritual_box/, https://www.facebook.com/spiritual_box-102262858048250/

Silvia Zaha – Owner – silvia@SpiritualBox.ro, 0721.874.858, comenzi@spiritualbox.ro