CityVisionMagazine

Adio reflexe de galben și portocaliu în păr cu noul șampon neutralizator Wash&Go Purple

Părul blond, decolorat sau cu șuvițe, cât și părul alb-grizonat, necesită o îngrijire specială pentru a-și menține strălucirea și culoarea intactă. Noul șampon Wash&Go Purple cu pigmenți violet răspunde tuturor acestor nevoi specifice ale părului, neutralizând tonurile nedorite de galben și portocaliu. Acum, nu trebuie să îți mai faci griji că nuanța preferată își va modifica aspectul, pentru că Wash&Go Purple are grijă de frumusețea părului tău!

Complex exclusiv de protejare a culorii

Un păr blond, fie că vorbim despre un blond platinat, deschis, gri-argintiu sau șuvițe, are tendința de a căpăta o tentă neplăcută de galben spre portocaliu, dacă nu este îngrijit așa cum trebuie. Același lucru se poate întâmpla și în cazul părului alb, grizonat, care își pierde strălucirea. Pentru a evita ca părul să își schimbe nuanța și să devină tern, pe lângă vopseaua aleasă și modul în care este decolorat, foarte important este și șamponul folosit pentru menținerea culorii.

 Wash&Go a creat noul șampon neutralizator Purple, special pentru a păstra vitalitatea, strălucirea și culoarea intactă a părului. Tehnologia exclusivă de protejare a pigmentului din firul de păr creează un filtru de protecție, oferindu-i luminozitate și un luciu irezistibil.

În plus, noul șampon Wash&Go Purple este îmbogățit cu un complex unic de minerale și vitamine, care hidratează, regenerează și asigură părului doza de antioxidanți de care are nevoie pentru a arăta fabulos.

Extract de afine care neutralizează tonurile nedorite de galben și portocaliu

Wash&Go Purple este soluția ideală pentru a corecta efectul galben-portocaliu la care părul blond este predispus odată cu trecerea timpului și a păstra nuanța perfectă a părului tău! Extractul de afine revitalizează culoarea și o menține exact așa cum îți dorești!

În plus, protejează părul de razele UV și poluare, care îl decolorează și îi răpesc strălucirea.

Noul șampon Wash&Go Purple este perfect și pentru părul alb sau grizonat în mod natural, care poate căpăta la rândul lui în timp un aspect șters și o tentă nedorită de galben-portocaliu.

Tehnologia inovatoare Wash&Go anti-brassiness conține pigmenți violet naturali care neutralizează reflexele de galben și portocaliu, hidratează, fortifică și protejează firul de păr!

Bucură-te de un păr frumos, care își păstrează culoarea pe care ți-o dorești, cu noul

Wash&Go Purple!