CityVisionMagazine

Descopera secretul frumusetii zeitelor

Wash&Go lansează noua gamă Rose Water, îmbogățită cu apă de trandafiri, cu 0% silicon, pentru ca tu să te bucuri oricând de un „Lifestyle de Zeiță”.

Apa de trandafiri a fost din cele mai vechi timpuri unul dintre ingredientele secrete ale zeițelor în rutina de îngrijire a părului. Datorită proprietăților sale reparatoare, dar și a parfumului inconfundabil, apa de trandafiri este cunoscută atât pentru utilizarea sa în domeniul îngrijirii pielii, cât și a părului.   

Formula noii game Wash&Go Rose Water, alcătuită din șampon și balsam, este îmbogățită cu esența feminină a apei de trandafiri infuzată cu antioxidanți. Aceasta va transforma părul uscat într-un păr mătăsos, moale și hidratat.

De asemenea, lipsa siliconului din compoziția sa nu lasă șuvițele părului încărcate, ci le hidratează în profunzime.

Campania „Descoperă secretul frumuseții zeițelor” se desfășoară în perioada 01.07-31.08, iar consumatoarele sunt invitate să cumpere oricare două produse Wash&Go, să înscrie bonul fiscal pe www.frumuseteazeitelor.ro sau prin SMS la 1846 cu textul FRUMUSETE urmat de numarul bonului și pot câștiga un voucher de vacanță către Roma, un city break către destinația dorită sau o placă profesională.

            Misiunea Wash&Go este aceea de a ajuta femeile să se simtă zeițe în fiecare zi, sărbătorind frumusețea naturală.