CityVisionMagazine

Gelato ca-n inima Italiei

Ce este Italia fără pizza? Fără paste? Fără lasagna? Ori fără gelato? Bucătăria italiană are un farmec aparte. Ne gândim la această țară cu drag și odată cu imaginile vacanțelor perfecte, mintea face asocieri cu mâncarea la fel de delicioasă. Aceasta este una dintre cele mai mari bucurii atunci când călătorești sau trăiești în Italia, oferind o imagine vie a culturii și a tradiției fiecărei regiuni. Ca și în cazul cuvintelor pasta și pizza, gelato a devenit un termen recunoscut pentru un anumit tip de înghețată artizanală care se trage din acest tărâm. Gustul gelato, fie într-o ceașcă, fie într-un cornet, este una din acele plăceri incontestabile ale vieții care merg mână în mână cu atmosfera magică a Italiei.

Pentru că trecem printr-o perioadă mai specială, am descoperit în inima Bucureștiului, pe langă Piața Floreasca, un loc parcă rupt din poveștile țesute în Italia… și nu am fost nevoită să călătoresc prea departe. Este vorba de Fico Gelato and More. Aici puteți descoperi preparate mediteraneene deosebite, cum ar fi:

Cocktail mediteranean răcoros ca un Mistral… Hugo, Lillet, Prosecco…

Prăjituri homemade delicioase… toate bio! Perfetto de ciocolată! Passione din mousse de mango, fructul pasiunii si cremă răcoritoare de zmeură! Deliciu, nu?

Cocktailul casei cu prosecco și piure de zmeură și condimentat cu ingrediente… secrete, plus un strop de amore.

Gelato bio absolut delicios.

Așa că ce mai așteptați?

Orice după-amiază devine mai interesantă în compania unui desert bine ales. Acesta poate fi însoțit de un cocktail răcoritor de vară. Yummy!

Dacă nu v-am convins, puteți să trageți un ochi pe pagina de Facebook și pe Instagram. Nu veți regreta!

Îi găsiți aici: Str Bălănescu Rosetti 3, lângă Piața Floreasca, 0754803803, office@ficogelato.ro, www.ficogelato.ro

Sursa foto: Facebook