CityVisionMagazine

Promisiunea unei veri delicioase!

Un sos de paste bun poate transforma un pranz sau o cina într-un moment extraordinar! Există atât de multe tipuri diferite de sosuri încât poate fi dificil să-l găsești pe cel care să se potrivească perfect. Pentru a te ajuta să te descurci în lumea sosurilor de paste italiene, am strâns cele mai reprezentative tipuri de sosuri utilizate în bucătăria italiană și ceea ce îl face pe fiecare unic.

Folosirea ingredientelor proaspete și autentice conferă sosurilor de paste  Antonio di Vaio o calitate superioara. Utilizăm numai roșii coapte in regiunile insorite din Sicilia, carne atent selecționată și de origine controlată și cele mai bune legume, fără a adăuga coloranți sau conservanți.

Sosurile Antonio di Vaio sunt perfecte pentru cei care iubesc aroma tradiției siciliene și pentru cei care nu doresc să renunțe la plăcerile de a savura o mâncare bună preparata rapid.

Descopera promisiunea gustului autentic italian si alege din gama bogata de sosuri si pesto Antonio di Vaio varianta preferata!