CityVisionMagazine

CALVIN KLEIN, INC. și SARKK SA Deschid un nou magazin CALVIN KLEIN JEANS în Cluj

Calvin Klein, Inc., o filială deținută integral de PVH Corp. [NYSE: PVH], și SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză al CALVIN KLEIN în România, anunță deschiderea unui nou magazin CALVIN KLEIN JEANS în luna iulie 2020. Magazinul este primul localizat în afara Bucureștiului, în Cluj-Napoca – unul dintre cele mai mari orașe din România, și este parte a planului de acțiune pentru dezvoltarea brandului pe piața românească.

Prezent în unul dintre cele mai importante și binecunoscute centre comerciale – Iulius Mall Cluj – noul magazin CALVIN KLEIN JEANS propune o varietate mare de produse vestimentare, conturate de un stil minimalist și culori reprezentative. Liniile cochete și moderne cuprind îmbrăcăminte din materiale superioare, o atenție inimitabilă la detalii și o execuție inegalabilă care emană calitate la cel mai înalt nivel. Atemporale, și totuși contemporane, clasice, dar provocatoare, colecțiile de vară pentru bărbați și femei includ piese iconice din denim, precum și încălțăminte casual și accesorii, toate concepute pentru a vă pune în evidență aspectul indiferent de stilul care vă caracterizează. Stiluri extraordinare, inspirate de arhivă și totodată noi, sunt definite prin funcționalitate și utilitate. Împrospătate cu detalii cu logo-uri îndrăznețe, îmbrățișează incluziunea cu piese esențiale de toate dimensiunile, ce încurajează oamenii să se exprime cu fiecare ocazie. Inovatoare, de ultimă generație și cu un stil uimitor, îmbrăcămintea inspirată de podium nu a fost niciodată atât de transcendentă sau completă.

Noul magazin CALVIN KLEIN JEANS prezintă cel mai recent concept CALVIN KLEIN de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului. Un loc unde adevăratul TU iese la iveală, unde ținutele tale perfecte prind viață, aspectul tău nu dă greș, iar ideile creative își găsesc expresia.

Echipa CALVIN KLEIN a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților. Precauții stricte, în conformitate cu instrucțiunile oficiale, au fost implementate în noul magazin, astfel încât clienții să se poată bucura de experiența lor de cumpărături fără griji și să descopere lumea CALVIN KLEIN îndrăzneață, distractivă, inspirată.