CityVisionMagazine

Lăsați-vă învăluiți în aroma fructelor proaspete

Trăim vremuri excepționale, însă chiar și așa gândul ne zboară la vacanțele exotice, la petrecerile pe malul mării ori la cinele scăldate în lumina diafană a lumânărilor. Spre deosebire de anii anteriori alegeți locurile mai puțin aglomerate. Și bucurați-vă de vară! Zilele sunt mai lungi, în vreme ce nopțile poartă mireasma florilor fermecătoare. Farmasi ne vine în ajutor, iar sezonul estival aduce surprize atât pentru ea, cât și pentru el.

Descoperiți noua paletă Peach Bite, potrivită pentru un look seducător și romantic, mângâiat de soare și de tonurile calde de piersică. Totodată vă invităm să celebrați sezonul relaxării și al poveștilor de dragoste cu noile spray-uri de corp, ideale pentru zilele toride de vară. Spray-ul de corp Crush reprezintă un amestec între aroma de pepene dulce și notele de prune, ce invocă amintirile vacanțelor din copilărie. A doua variantă, spray-ul de corp L’amour are un parfum romantic care îmbină farmecul feminin de iasomie și vanilie cu prospețimea merelor verzi.

Și pentru că vara este întotdeauna mai frumoasă în doi, nici bărbații nu sunt uitați! În acest context, Farmasi a lansat gama Shield Man cu un complex de peste zece aminoacizi și proteine, care fortifică și protejează părul și pielea.

Pot să vă spun că m-am îndrăgostit de spray-urile de corp și de paleta Peach Bite. Dacă și vouă vă plac, puteți descoperi noutățile sezonului în catalogul de vară (perioada de valabilitate 01 iulie – 30 septembrie).

Nu știu dacă ați observat până acum, dar Farmasi are o nouă infățișare. Logo-ul reprezintă natura prin forma de frunză, litera F amintește de numele companiei, căderea de apă vorbește despre apa subterană, pe care o folosesc în fabrica FarmaCity pentru realizarea celor mai bune produse, semnul “=“ reprezintă egalitatea și dreptatea, principii pe care Farmasi le promovează.

Mai mult, Farmasi a adus în prim-plan femeia antreprenor, independentă financiar, deoarece Farmasi nu este despre produse, ci despre ea și viitorul pe care îl poate crea împreună cu consultanții săi. Dacă și vouă vă plac recomandările noastre, vă puteți alătura acestei familii. Trebuie doar să vă creați un cont la următorul link: https://www.farmasi.ro/customer-register și puteți solicita pachetul starter, alături de produsele comandate. După ce v-ați înscris, puteți plasa comanda. Veți beneficia automat de 23% reducere la produsele FARMASI și 30% la Dr. C. Tuna și Mr. Wipes. Puteți alege plata la livrare sau online cu cardul. Taxa de livrare este de 12,99 lei, iar pentru comenzi de peste 199 lei, aceasta nu se mai ia în considerare. Vă mai spun un secret: eu am plasat deja o comandă!