CityVisionMagazine

MODA PENTRU ZILELE DE VARĂ

Vara înseamnă pentru mulți dintre noi călătorii, noi explorări și aventuri, dar și nerăbdarea simțită în fața acestora. Cu toate acestea, vara aduce cu ea și obișnuitele zile la birou, drumurile lungi făcute între diverse puncte din oraș, întâlnirile, ședințele, proiectele care ne rețin atenția până seara, sau cinele cu prietenii și familia.

De foarte mulți ani, femeile și bărbații moderni resimt efectele unei vieți agitate, indiferent de anotimp sau de locul în care se află, iar odată cu acestea și nevoia de a găsi outfit-uri versatile, potrivite oricărui moment și oricărei situații din zi. Comode, din materiale răcoroase, în pas cu trend-ul și totuși atemporale, elegante și practice în același timp, ținutele ideale pentru fiecare dintre noi sunt, în primul rând, adaptabile.

Anul acesta a adus cu el schimbări importante în stilul de viață al fiecărei persoane. Unii dintre noi au ocazia să lucreze în continuare de acasă în următoarele luni, alții – chiar posibilitatea să își mute biroul la mare sau la munte, după preferințe. Însă temperaturile ridicate, atât de obișnuite perioadei de vară sunt și de această dată prezente, iar împreună cu acestea și nevoia noastră de a găsi ținutele în care să ne simțim cât mai comod, dar stylish, posibil.

Dorești să adopți un stil vestimentar casual – simplu, practic, ideal unei zile la  birou, dar și plimbării de seară? Un tricou polo, pantaloni chino și o pereche de încălțăminte comodă, toate în culori pastelate de vară pot fi soluția perfectă. Ai o întâlnire de afaceri, ședințe, dar și o cină importantă și deosebit de elegantă seara? O rochie de vară lungă, vaporoasă pentru doamne, sau pantaloni chino și o cămașă simplă pentru domni sunt primele variante la care ne gândim când decidem ținuta.

Iar pentru toate acestea, Tommy Hilfiger propune o gamă variată de articole vestimentare, parte a celor două colecții principale – Tommy Hilfiger Womenswear și Tommy Hilfiger Menswear. Astfel, colecția Tommy Hilfiger pentru Bărbați Vară 2020 aduce în prim plan siluetele atemporale, inclusiv cămășile, pantalonii chino și blugii, acestea primind o îmbunătățire tehnică prin utilizarea materialului confortabil TH Flex bi-elastic, în timp ce noul TH Cool conferă proprietăți de absorbție a umidității și răcire a articolelor vestimentare din colecție. În a același timp, doamnele se pot bucura de mai multă libertate de mișcare, cu ținutele propuse de colecția Tommy Hilfiger pentru Femei Vară 2020, în care denimul, blazerele și pantalonii sunt reimaginate folosind materialul inovator pentru reglarea temperaturii Cool Max, în timp ce tricourile și bluzele tip polo au finisare TH Cool miDori®. Siluete versatile, gândite pentru a se adapta cu ușurință condițiilor meteo schimbătoare, sunt realizate din fibre textile naturale, la care se adaugă finisajele tehnice de cea mai înaltă calitate.

Plănuiți o zi cu reușite profesionale, dar încheiată cu o lungă plimbare pe malul mării? Sau întâlniri de afaceri urmate de o cină alături de persoanele dragi? Ținutele de vară versatile propuse de Tommy Hilfiger pot fi răspunsul la acestea. 

Colecțiile Tommy Hilfiger pentru Femei și Bărbați sunt disponibile în România, în magazinele TOMMY HILFIGER.