CityVisionMagazine

Qdays Educational aduce în România un sistem online de predare a limbii engleze pe o platformă de studiu premiată internațional – English Live

În era evoluției rapide a tehnologiei și în mijlocul unei crize globale în desfășurare, există potențial pentru adoptarea a noi metode de dezvoltare profesională și training online. 

English Live este un program de studiu pentru cursuri de limba engleză online cu acces 24 de ore din 24. Cursul este împărțit pe 16 niveluri de studiu, de la începător la avansat și este accesibil de pe orice dispozitiv mobil (telefon, tabletă, laptop). Pentru prima oară studenții pot învăța după un program personalizat, adaptat propriului stil de viață, indiferent de nivelul de cunoștințe, de locație sau de ora din zi.

Duse sunt zilele în care trebuia să mergem la curs, într-un loc prestabilit, unde să urmăm un număr de ore de predare. Acum avem la îndemână o soluție modernă concepută special pentru a studia când ne permite timpul, în ritmul nostru propriu, fie că suntem acasă, în deplasare sau în vacanță.

Platforma online English Live a fost creată de către EF Education First, cel mai mare furnizor de programe de studiu pentru limbi străine din întreaga lume. Fiind dezvoltată în colaborare cu cadre academice de la universități de top din jurul lumii, platforma asigura o metodă rapidă și garantată de studiu al limbii engleze. Recunoscută de experți lingviști de pretutindeni, EF a fost premiată în 2018 cu prestigiosul premiu de excelență din partea The Learning and Performance Institute (www.thelpi.org) pentru impactul în domeniu educației.

Un curs online este compus din materiale de studiu pentru citire, scriere, ascultare și pronunție, completate de sesiuni live de conversație în grup, sau unu-la-unu cu un profesor expert. Sesiunile live nu necesită programare și încep la fiecare 30 de minute pe tot parcursul zile, facilitând accesul pentru cursanți. Astfel, cursanții au parte de flexibilitate maximă bucurându-se totodată de calitatea unui curs de engleză în străinătate chiar și fără a călători.

În spatele programului English Live se află o echipă de câteva mii de profesori acreditați din partea TEFL (Teaching English as a Foreign Language) și TKT (Cambridge English Teaching Knowledge Test) pentru predarea limbii engleze online. Rețeaua de profesori calificați se întinde pe tot globul, în diferite țări vorbitoare de engleză: din SUA până în Marea Britanie, din Canada până în Africa de Sud, din Australia până în Noua Zeelandă. În acest fel un profesor poate fi disponibil pentru lecții la orice oră din zi. 

Mai mult decât atât, sistemul integrat Advanced Speech Recognition (ASR) poate evalua pronunția în timp real, la fel ca un tutore live. Cursantul primește indicații pentru fiecare stadiu de învățare așa încât să poată avansa cu încredere la următorul nivel.

Odată parcurs fiecare nivel se acordă o diplomă nominală certificată din partea EF, cursantul putând astfel demonstra cunoștințele acumulate. Standardul de certificare EF este aliniat cadrului Common European Framework of Reference (CEFR) ce este recunoscut internațional pe o scara de la A1 la C2.

Programul de studiu este structurat după preferințele fiecărui cursant. Planul de lecții flexibil se stabilește individual după nivelul de cunoștințe, disponibilitatea și obiectivele fiecărui elev în parte. Studiul poate fi concentrat pe 3 arii de interes: Business English pentru engleza la locul de muncă, Travel English pentru o excursie în străinătate sau pregătire pentru examen: TOEFL sau IELTS. 

“Ne bucurăm că am reușit alături de partenerul nostru EF Education First să aducem în România un program cu adevărat valoros de învățare a limbii engleze. English Live este soluția de încredere aleasă deja de către branduri cunoscute și lideri în industrie. Acum, metodele inovative de învățare a limbii engleze ce au fost integrate ca parte a programelor de dezvoltare din cadrul unor companii internaționale renumite precum Atos, ABInBev, HSBC sau Philips, sunt disponibile și cursanților individuali, fie ei adulți ori adolescenți. În cei 10 ani de activitate, Qdays a călătorit alături de tineri din toată țara la tabere internaționale în școli EF. Acum e momentul să aducem calitatea cursului EF la ei acasă.” ne-a declarant Andrei Henegar, directorul de recrutare al Qdays Educational.

Un procent de 98% din studenți recomandă această platformă, atingându-și obiectivele și îmbunătățindu-și gradul de cunoștințe  urmând cursurile online English Live.

Organizațiile internaționale aleg din ce în ce mai des pregătirea online ca metodă preferată de dezvoltare profesională pentru instruirea personalului și pentru a asigura motivarea forței de muncă oferind acces la noi cunoștințe în aceste vremuri mereu schimbătoare.

Despre Qdays Educational

Qdays este reprezentantul oficial al EF Education First în România. Cu o experiență de 10 ani în domeniul turismului educațional, oferă resurse de studiu pentru elevi și studenți, cursuri de limbi străine în străinătate, materiale didactice pentru profesori și soluții de studiu online pentru companii. Mai multe informații despre Qdays Educational sunt disponibile pe https://www.Qdays.ro/.