CityVisionMagazine

Protecție solară minerală cu putere mare de acoperire

Mit sau realitate?! Vara este în toi și ne confruntăm cu probleme specifice acestui anotimp cald: razele soarelui, umiditatea și machiajul care se întinde. Ne dorim produse cosmetice cu o textură ușoară, o putere mare de acoperire, protecție solară ridicată, care să aibă cât mai multe ingrediente concepute astfel încât să lase pielea să respire. Practic, ne dorim produsul ideal!

Alegerea produselor cu protecție solară este de cele mai multe ori dificilă, mai ales dacă iți dorești să optezi pentru cele cu filtru mineral.  Acestea sunt indicate pentru vară deoarece oferă protecție din prima secundă a aplicării, spre deosebire de cele sintetice. În plus, ele sunt potrivite pielii sensibile și intolerante.

Noutatea verii vine de la Bioderma: Photoderm Cover Touch SPF 50+, un produs menit să înlocuiască fondul de ten. Este formulat pentru pielea mixtă și grasă cu imperfecțiuni, matifiaza pielea timp de opt ore. Filtrele, pigmenții minerali și pudrele absorbante din compoziție crează un sistem de rețea la suprafață pielii, oferind acoperire mare, lăsând-o în același timp să respire.

L-am testat și pot spune că sunt mulțumită de efectul pe care l-a avut în contact cu pielea mea, nefiind nevoita să îmi retușez machiajul, deși am fost în plin soare, într-un lan de lavandă.

Mod de folosire:

Pentru utilizare zilnică, se folosește după aplicarea cremei de hidratare. Pentru o acoperire perfectă, cu aspect mat, fără a crea un efect de mască, aplicați produsul pornind din centrul feței spre exterior. Se aplică pe față și gât în mod uniform, înainte de expunerea la soare (reducerea cantității de produs poate reduce nivelul de protecție).

Are o putere mare de acoperire care lasă pielea să respire și previne formarea de noi imperfecțiuni. O formulă cu adevărat inovatoare, Photoderm Cover Touch SPF 50+ conține următoarele elemente esențiale:

1. – Protejează împotriva razelor UVA și UVB cu 100% filtre minerale.

2. – Uniformizează, corectează nuanța pielii și acoperă imperfecțiunile datorită unei concentrații înalte de pigmenți minerali.

3. – Matifiază pielea timp de opt ore. Lasă pielea să respire, porii nu sunt blocați, imperfecțiunile sunt reduse zi după zi datorită brevetului Fluidactiv™. Combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotecţie Celulară™ oferă protecţie biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare.

Testat sub supraveghere dermatologică.

Toleranță cutanată și oculară foarte bună.

Non comedogenic. Fotostabil. Rezistent la căldură și umiditate.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ se găsește în două nuanțe: deschis și auriu și are un preț recomandat de 65 lei!

Așadar, protecția solară minerală cu putere mare de acoperire chiar există! Nu este un mit!

https://bit.ly/Photoderm_Cover_Touch_nuantadeschisa

https://bit.ly/Photoderm_Cover_Touch_nuanta_aurie