CityVisionMagazine

Căruciorul Joolz Aer – partenerul perfect pentru copilul tău

Vara și-a intrat pe deplin in drepturi iar plimbările lungi in parc sunt bucuria copiilor! Decizia alegerii unui carucior este extrem de dificila, pentru ca toți părinții isi doresc un singur lucru: cel mai bun carucior posibil.

Cu Joolz Aer calatoresti cat se poate de usor. Cu o greutate de doar 6 kg poate fi luat la bordul unei aeronave si o curea pentru transport peste umar, Joolz Aer iti lasa bratele libere pentru a-l tine pe cel mic. Atunci cand ai nevoie, buggy-ul tau se deschide in doar o secunda. Proiectarea ergonomica face ca Joolz Aer sa fie un produs atat de unic. Spatarul mai inalt si sezutul mai adanc comparativ cu cele ale produselor similare de pe piata face din Joolz Aer un produs ce poate fi folosit pe o perioada mai lunga de timp si de copii mai mari sau mai inalti.

Creatile acestui brand sunt de inalta calitate, cu o modularitate eleganta pentru 1 sau 2 copii. Designerii realizeaza totul, chiar pana la cele mai mici detalii. Modelele ofera un confort care se potriveste perfect nevoilor copilului tau, folosind materiale rezistente, organice si durabile. Garantia Joolz este pe viata, la fel ca produsele, iar pentru fiecare carucior pe care il vand planteaza un copac in Padurea Nasterii Joolz.

“Designul de inalta calitate a marcii Joolz face diferenta. Cu o ventilatie buna si spatiu de depozitare atat pentru jucarii, cat si pentru alimente, Joolz Aer este mai mult decat un buggy. Are un design compact, usor pliabil, care iti aduce un zambet pe chip.”, explica Adina Foldager- owner https://adinish.com/.

Caracteristici:

 Căruciorul are un cos pentru depozitare de 5 kg. In set este inclusă și protectia pentru ploaie și geanta pentru transport. Exista și alte accesorii propuse de Joolz, toate la un click distanța. Adinish este unic importator al renumitului brand international JOOLZ, producator de carucioare sigure, ergonomice si elegante, usor de pliat si de manevrat. Mai multe detalii pe https://adinish.com/.

In perioada 8-12 iulie la Casa Tiff din Cluj, are loc Adinish Pop-up Store Cluj, un univers, de data asta offline dedicate designului interior, modei si puericulturii scandinave. Timp de 5 zile Casa Tiff ( str Universitarilor, nr 6, Cluj), acest spatiu exclusivist va fi showroom-ul Adinish. Evenimentul va avea loc in perioada 8 – 11 iulie, de la 10:30 la 19:00; 12 iulie, de la 10:30 la 17:00, 

Pe o suprafata de peste 100 mp vei putea descoperi cele mai actuale si populare branduri pentru parinti si copii, materiale organice, forme si modele naturale, simplitatea si minimalismul designului nordic. In cadrul acestui eveniment vei afla informatii despre siguranta in trafic si despre cum sa alegi caruciorul perfect atat pentru bebelusul tau cat si pentru tine. In cadrul evenimentului veti putea beneficia de oferte speciale si surprize.

*evenimentul va avea loc in concordanta cu regulile prevazute de legea referitoare la COVID-19