CityVisionMagazine

Super-hidratare pentru vară cu măștile de față servețel elmiplant

Hidratarea este secretul pielii frumoase, iar “super-hidratarea” cu ajutorul formulelor speciale redau tenului acel glow sănătos după care toate tânjim. Vara asta poți să te bucuri de o strălucire naturală cu măștile hidratante tip șervețel elmiplant. Special concepute pentru un refresh rapid, îți oferă un tratament intens de revitalizare în doar câteva minute, cu efecte care se vad instant.

Collagen – Soluția perfectă pentru tenul deshidratat

Oboseala și deshidratarea își pun amprenta asupra pielii, care capătă un aspect tern. Măștile hidratante sunt soluția ideala de a reda tenului deshidratat strălucirea naturală, care întoarce priviri chiar și fără machiaj.

Potrivită pentru toate tipurile de ten, masca servețel elmiplant Collagen redă instant luminozitatea pielii, ca după un somn lung și odihnitor, o hidratează intens și estompează liniile fine, oferindu-i un efect de umplere și netezire în doar câteva minute. Se aplică ușor, iar rezultatele se vad imediat după folosire. Ingredientul principal, colagenul, reface elasticitatea pielii, o revitalizează și îi redă fermitatea, conferindu-i rezistență și capacitate de regenerare.

Tenul este intens hidratat, arată reîmprospătat, mai sănătos și radiant.

Hyaluronic – Revitalizează tenul și îi oferă fermitate

Îți dorești un tratament intens de hrănire a pielii, care să îi redea luminozitatea, cu efecte asemănătore unui lifting facial? Acum este posibil, pentru că poți să obții aceeași super-hidratare cu ajutorul măștii șervețel elmiplant Hyaluronic. Măștile tip servețel au avantajul de a fi ușor de folosit, cu rezultate care se observă imediat. Secretul lor? Acestea blochează eficient formulele speciale între mască și piele, astfel ingredientele active acționează intens acolo unde este nevoie.

Masca servețel elmiplant Hyaluronic conferă tenului o senzație plăcută de confort, redându-i strălucirea naturală. Formula sa conține acid hialuronic, recunoscut pentru proprietățile sale unice de a reduce semnele îmbătrânirii și de a ajuta pielea să rețină apa, menținându-se astfel hidratată timp îndelungat.

Pielea este revitalizată, își recapătă fermitatea, iar liniile fine sunt estompate.

Detox – Ten curat și energizat

Îmbogățită cu pudră de cărbune, masca servețel elmiplant Detox oferă pielii reenergizarea de care are nevoie, curățând-o în profunzime. Soluția perfectă pentru un ten strălucitor, reîntinerit și hidratat, asigură pielii doza de detox necesară după o zi aglomerată.

Pudra de cărbune acționează ca un magnet, atrăgând praful și impuritățile, în timp ce lasă tenul energizat, hidratat și perfect curat.

Bucură-te și tu de un tratament intens de îngrijire a pielii cu măștile de față elmiplant!

Mai multe detalii:

Facebook

Instagram