CityVisionMagazine

Frumusețea care nu se demodează în timp

O nouă colecție pentru femei și bărbați care ilustrează frumusețea pantofilor – ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER – o tăbăcire vegetală a pielii care își schimbă înfățișarea în timp, oferindu-i acesteia un aspect natural și unic.

ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER dă fiecărui pantof un aspect original, deoarece pielea își va schimba gradual look-ul, dintr-un material ușor, fresh, cu un aspect curat, într-o piele matură, cu o culoare mai întunecată.

Culorile nude vor fi mereu în trend

Această inovație de la ECCO Leather îți garantează că niciun pantof din această colecție nu va arăta la fel cu un altul. Fiecare pereche de pantofi va prelua din originalitatea și personalitatea celui care o poartă. Această piele se regăsește atât în colecția ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER de femei, cât și în cea de bărbați.

O combinație între materialele naturale și inovație

Inspirați de culorile și de imaginea dură, neiertătoare a deșertului, pantofii ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER au la bază știința din spatele procesului natural de deteriorare al pantofilor. Vopseaua naturală, extrasă din arbori, colorează pielea oferindu-i nuanța sa originală.

Un alt beneficiu este că ECCO Leather lucrează cu materiale raw, naturale, pentru a crea o piele inovatoare, de cea mai bună calitate.

Expunerea la procesul natural de oxidare

Pantofii din colecțiile ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER te vor face să descoperi procesul natural de oxidare atunci când pielea este expusă la condițiile atmosferice – lumină, vânt și umiditate. Fiecare pantof va căpăta o nuanță unică datorită nivelelor diferite de lumină, mișcare și umiditate la care este expus. Fiecare purtare va lăsa o amprentă unică. Pantofii tăi îți vor aminti, astfel, de toate momentele frumoase petrecute împreună cu ei.

Explozii de culori

Pentru a evidenția frumusețea colecției ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER, pantofii creați din această piele se vor remarca prin explozii de culori deschise, inclusiv șireturi colorate.

Colecția este disponibilă online pe ecco-shoes.ro şi în magazinele ECCO din țară.