CityVisionMagazine

Tu cum îți dezinfectezi casa?

Trăim vremuri în care este recomandat să avem mai multă grijă de noi, de casă și de cei din jur. Riscul răspândirii virusurilor și bacteriilor este crescut și cum o îngrijire corectă începe de acasă, vă recomandăm produsele Asevi. Există bacterii și germeni în locurile cele mai neașteptate chiar dacă aparent casa este curată. Una dintre greșelile frecvente pe care mulți dintre noi o facem este aceea de a curăţa pardoselile, însă nu și de a le dezinfecta. Atenție: cele două activități nu sunt sinonime!

Așadar cea mai importantă alegere pe care o ai de făcut este soluția de curățat și igienizat. Soluția de curățat și dezinfectat suprafețe Gerpostar Plus întrunește mai multe condiții, combinând o maximă putere de curățare cu eficienţa bactericidă, fungicidă și virucidă şi cu cea de eliminare a 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci. Soluția curăţă și dezinfectează orice tip de suprafețe: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duş, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, accesorii animale de companie, coșuri și pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continua să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de două ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni.

Gerpostar Plus, dezinfectant cu triplă acțiune avizat de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militar, este un produs la care s-a lucrat aproximativ doi ani. Formula sa conține săruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid) și respectă cele mai stricte cerințe de mediu.

Noi l-am testat și vi-l recomandăm cu încredere! Pardoselile se simt mult mai curate, iar casa este un spațiu sigur în care se poate lucra. Poate fi folosit și de cei care dețin animaluțe de companie, fără teama că acestea vor fi afectate.

În plus, compania a lansat propriul magazin online pentru brandurile Asevi, Pons și PonsPro, pe care le puteți descoperi aici: www.asevi.ro