CityVisionMagazine

Legătura de dragoste

Pandora relansează cea de-a șasea bijuterie de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a faimoasei brățări Pandora Moments.

Nu îți pierde inima

În luna iunie relansăm o nouă bijuterie Pandora: lanțul de siguranță cu motive în formă de inimă. Acest lanț de siguranță, pe lângă faptul că împiedică deschiderea involuntară a brățării, este și un statement de stil, simbolizând iubirea. O bijuterie care păstrează atât de multe povești ale fanilor Pandora din întreaga lume, simbolurile de pe cele două părți ale lanțului de siguranță vorbesc despre o inimă frântă, dar vindecată și înapoiată întreagă de către persoana iubită.

Lanțul de siguranță cu inimi Ediție Limitată 2020 realizat din argint 925, va fi lansat la nivel global pe 20 iunie, într-un număr foarte limitat. Fiecare talisman poartă emblema „Pandora 20” și vine alături de un certificat care marchează această aniversare specială.

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel gloval de către colecționari ca o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

#Pandora20