CityVisionMagazine

Celebrity Guest Writer by Diana Bianca: un nou proiect la Prima TV

Dragii mei, astăzi vin către voi cu o veste minunată. De curand, am primit propunerea de a avea o nouă rubrică pe care o voi lansa sâmbătă, 13 iunie, în cadrul emisiunii Secrete de stil, difuzată de la ora 11:00 la Prima TV.

Propunerea venită din partea postului Prima TV a fost una care m-a bucurat foarte mult. Practic, pe parcursul ultimului an, am trecut din postura de invitată a diferitelor posturi TV la cea de prezentator – realizator TV. A fost o trecere la care nu m-aș fi gândit și pe care nu am anticipat-o. Prima emisiune proprie am avut-o la Nova TV și le mulțumesc pentru încrederea avută în mine. A urmat o emisiune a mea la Wowbizz și, deși ambele proiecte continuă, am acceptat cu entuziasm și propunerea postului Prima TV.

În momentul de față am trei emisiuni pe care le realizez și prezint. Este un sentiment extraordinar această trecere dintr-o parte a alta a microfonului. E o chestiune de paradigmă, se schimba absolut totul într-un mod extraordinar. Ceea ce sper eu de la emisiunile mele este ca, după fiecare încheiere a lor, telespectatorii să rămână cu ceva în plus. Cu niște informații, cu un plus de încredere în ei sau poate doar cu o stare de bine. În noi toți se află un potențial imens aflat în stare latentă, care așteaptă să fie trezit. Iar eu asta îmi doresc să fac. Să ajut fiecare persoană care ne va urmări să devină tot mai bună, cu fiecare zi. Pentru că putem sta în natura noastră și e timpul să ne reamintim asta.