CityVisionMagazine

Piloții consacrați, cot la cot cu sim-racerii și gamerii, la ultima etapă a Campionatul Național Digital pe Circuit

Aflat pe ultima sută de metri, Campionatul Național Digital pe Circuit se pregătește pentru ultima etapă, care va avea loc în această vineri, 5 iunie, ora 23.

Timp de 8 săptămâni, în perioada 18 aprilie – 5 iunie 2020, atât piloții de curse consacrați, cât și gamerii împătimiți, sunt încercați de adrenalina aceleiași competiții de motorsport online.

Organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv în premieră în țara noastră, evenimentul s-a bucurat de replicarea unor trasee celebre, precum cel de la Silverstone, Salzburg, Imola sau Mugello.

Prezentă cu 5 mașini în acest campionat, echipa Kaufland e-Rally Team se pregătește să se întoarcă în teren cu prima mașină electrică de curse din România, cu care va concura, ca și anul trecut, la Clasa Electrică.

 „Până ne întoarcem pe macadam, la competițiile de viteză în coastă și super rally, ne mai dăm o tură pe simulatorul din sufragerie, la ultima etapă a Campionatului Național Digital pe Circuit. Să vedem, de fapt, cine se califică, pentru că pentru noi, piloții de curse, sim-racingul e o adevărată provocare” mărturisește Sorin Ghișoi, pilotul primei mașini electrice de curse din România.

Finala Campionatul Național Digital pe Circuit (etapa a-8-a) va avea loc pe un traseu simulat din România, celebrul Motorpark de la Adâncata și va fi transmisă pe site-ul fras.ro, în această vineri, începând cu ora 23.