CityVisionMagazine

Readu culoarea și magia în viața ta cu aroma unică C-THRU Harmony Bliss

După o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți, în care am învățat să prețuim și să apreciem lucrurile mici și simple din viața noastră, e timpul pentru o doză de răsfăț, care să alunge stresul și să ne redea starea de bine. Aroma magică C-THRU Harmony Bliss readuce culoarea și energia pozitivă și alungă zilele mohorâte.

Notele floral-fructate care te cuceresc și te inspiră în fiecare zi

Te-ai gândit vreodată cât de mult îți poate influența un parfum starea de spirit? Asemenea unei amintiri plăcute, un parfum lasă întotdeauna o urmă care persistă chiar și după ce acesta s-a evaporat, pentru că te face să îți aduci aminte de fiecare dată cum te-ai simțit prima oară când l-ai încercat. Se transformă într-o stare de spirit, pe care vei vrea să o regăsești iar și iar.

Aroma floral-fructată C-THRU Harmony Bliss a fost creată ca un mix perfect între parfumul delicat al trandafirilor, magnoliei, ambrei și iasomiei și notele proaspete, ușor exotice, de căpșuni, pere și mandarine. Împreună creează combinația ideală pentru un mood magic de armonie, care îți oferă inspirația zilnică de care ai nevoie. Eliberează-ți mintea de grijile zilnice și răsfață-te cu un moment parfumat plin de culoare, care persistă timp îndelungat și te ajută să te simți bine în pielea ta.

Pornește într-o călătorie olfactivă către o oază de liniște și prospețime

Lasă-ți simțurile să evadeze către o oază de liniște și prospețime cu parfumul inconfundabil Harmony Bliss, care te poartă într-o destinație exotică de oriunde te-ai afla. Aceasta este senzația de armonie, echilibru și bucurie pe care ți-o va oferi instant aroma C-THRU Harmony Bliss.

Gama C-THRU Harmony Bliss este formată din apă de toaletă și deodorant spray și te răsfață zi de zi cu aromele care te ajută să readuci culoarea în viața ta și să îți regăsești motivația de a privi mereu partea bună a lucrurilor. Lasă-te învăluită în simfonia notelor speciale Harmony Bliss și redescoperă plăcerea de a te răsfăța, a fi în echilibru cu tine și de a te bucura de lucrurile simple.

Mai multe detalii:

Facebook C-THRU

Instagram