CityVisionMagazine

APOCALYPTIC FASHION CONCEPT – haine pentru vremuri apocaliptice

Pentru a ajunge la ordine este nevoie de haos, însă vibrațiile sunt mereu altele, unice și relative.

Oamenii vor să fie incomparabili, să iasă din cotidian și să pătrundă într-un spațiu în care regulile creează dezordine în cadrul unui univers în continuă transformare.

În acest spațiu, magazinul de haine Apocalyptic este în propria căutare de inedit, de nou, surprinzător, ieșit din limitele obișnuinței. Modul său este unul neașteptat, conturându-și traiectoria în alb și negru; simplu, dar totuși provocator pentru fiecare vibrație cu care se intersectează.

MAGAZIN APOCALYPTIC FASHION

Oamenii Apocalyptici rezonează și ei cu spațiul haotic din jur, lăsând urme puternice în ordinea haosului prin care pășesc, trăiesc și se descoperă zi de zi. Astfel, magazinul Apocalyptic nu este doar despre ceea ce oamenii proiectează în exterior, ci și despre vibrațiile cu care rezonează pentru a se desprinde din mișcările ritmice și uniforme ale întregului. 

Apocalyptic este un manifest ce promovează standardizarea unicității într-un spațiu în care ordinea decurge din haos. Apocalyptic este pentru cei care îndrăznesc să fie ei înșiși, unici și haotici, cei pentru care ‘scandalos’ este un compliment!

Magazin APOCALYPTiC